خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

4 میلیارد تومان برای نوسازی و بهسازی سرویس بهداشتی مدارس البرز هزینه شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 14:13
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از هزینه کرد 4 میلیارد تومانی در سال جدید برای بهسازی و نوسازی سرویس بهداشتی مدارس البرز خبر داد.
مدارس،دانش،ورزشي،آموزش،حميدي،تحرك،بدني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهرزاد حمیدی در آیین ارسال دومین کاروان توزیع اقلام و تجهیزات ورزشی و بهداشتی به مدارس که در کانون امام علی(ع) برگزار شد ،اظهار داشت: ورزش نقش موثری در سلامتی انسان دارد و نقش ورزش در آموزش غیر قابل انکار است.
وی افزود: در مدارس هر روز دانش آموزان برنامه ورزشی دارند و این موضوع سبب افزایش یادگیری و ایجاد تحرک بخشی در دانش آموزان می‌شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حوزه تربیت بدنی ظرفیت‌های مناسبی داریم که می‌توانیم مانند پیشرفت‌ها در سلول‌های بنیادی جهش داشته باشیم،بیان کرد: والدین کودکان را از سنین دو تا شش سالگی با حرکت‌های ورزشی آشنا کنند چون در این صورت یک دانش آموز فعال داریم.
حمیدی با بیان اینکه موضوع ورزش در سنین دانش آموزی موضوعی مهم است، بیان کرد:کودک بی‌تحرک کودک کامل نیست و این موضوع در آینده سبب ایجاد مشکلات برای این کودک کم تحرک می‌شود.
حمیدی با بیان اینکه در سالجاری 4 میلیارد تومان برای برای آماده سازی سرویس‌های بهداشتی و بهداشت مدارس هزینه شده است،ادامه داد: خیرین هم نقش مهمی در راه اندازی این کاروان دارند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری 350 میلیارد ریال از اعتبارات آموزش و پرورش در کاروان‌های اهدایی هزینه می‌شود،تصریح کرد: مدیران مدارس باید مسابقات ورزشی را در مدارس برگزار کنند که سبب تحرک بخشی به دانش آموزان شود.
انتهای پیام/