خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر کشور: بخشی از وظایف شهرداری‌ها باید برون‌سپاری شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 13:32
معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه توسعه شهرها نیازمند مشارکت بخش خصوصی است گفت: بخشی از وظایف شهرداری‌ها باید به بخش خصوصی واگذار و برون‌سپاری شود.
شهرها،توسعه،عسلويه،اعتبارات،دولتي،شهرداري،كشور،بيدخون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، مهدی جمالی‌نژاد صبح امروز در مراسم افتتاح شهرداری بیدخون عسلویه با بیان اینکه توسعه در سایه وفاق و همدلی همه ارکان جامعه محقق می‌شود اظهار داشت: شهرهای مختلف ایران دارای ظرفیت‌های مهم و بالقوه‌ای است که تعامل و اتحاد همه ارکان می‌تواند توسعه پایدار در شهرها رقم بزند.
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای شهرها تصریح کرد: هر نقطه از ایران یک موزه بدون سقف است که دارای ظرفیت و قوت متعددی هستند.
معاون امور عمرانی وزیر کشور با تاکید بر نقش مهم ارتقا جامعه روستایی به شهری بیان کرد: با تبدیل روستا به شهر نگاه اداره و مدیریت آن هم باید در راستای توسعه پایدار تغییر کند.
جمالی‌نژاد با بیان اینکه شهرداری‌ها به عنوان یک نهاد عمومی و غیردولتی محسوب می‌شود افزود: در شهرداری‌ها مدیریت درآمد و هزینه همزمان باید مورد توجه قرار بگیرد و در این راستا اعتبارات مورد نیاز شهرداری‌ها باید از طریق طرح‌های درآمدزایی تامین شود.
وی با تاکید بر متکی شهرداری‌ها به درآمدزایی بدون وابستگی به اعتبارات دولتی افزود: می‌توان شهرها و روستاها بدون درآمدهای دولتی اداره کرد که باید در این راستا توجه ویژه‌ای به کسب درآمد کرد.
معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه توسعه شهرها نیازمند مشارکت بخش خصوصی است گفت: بخشی از وظایف شهرداری‌ها باید به بخش خصوصی واگذار و برون‌سپاری شود.
جمالی‌نژاد با بیان اینکه اعتبارات دولتی پاسخگوی برخی پروژه‌های عمران شهری و روستایی تصریح کرد: شهرداران و دهیاران با جذب سرمایه‌گذاران می‌توانند ضمن اجرای پروژه‌ها، به راحتی امور مربوط به خود را پیش ببرند.
در این آئین شهرداری بیدخون به عنوان چهارمین شهرداری عسلویه افتتاح شد.
انتهای پیام/ح