خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی در ساختمان 7 طبقه/ نجات ده زن و مرد

فارس | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 12:37
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران از آتش سوزی در ساختمان هفت طبقه در شرق تهران و نجات جان ده زن و مرد ساکن در ساختمان خبر داد.
آتش،ساختمان،نشاني،تهران،سازمان،ملكي،سوزي،سخنگوي

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران از آتش سوزی در ساختمان هفت طبقه در شرق تهران و نجات جان ده زن و مرد ساکن در ساختمان خبر داد.
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درخصوص حادثه آتش سوزی در ساختمانی در شرق تهران گفت: در ساعت 10:48 یک فقره حادثه آتش سوزی به سامانه 125 سازمان آتش نشانی اعلام شد.
وی افزود: اطلاعات و اخبار اولیه حکایت از آن داشت که یک ساختمان مسکونی واقع در خیابان رسالت خیابان استاد حسن بنا دچار حریق شده است که بلافاصله مأموران آتش نشانی از 3 ایستگاه به همراه تشک نجات و نردبان به محل اعزام شدند.
ملکی گفت: با حضور آتش نشانان در محل مشخص شد که حادثه در ساختمان 7 طبقه 14 واحدی و در طبقه دوم در واحد 100 متری رخ داده و در حال گسترش به سایر بخش‌هاست که دود زیادی نیز در راه پله وجود داشت.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران افزود: براساس اعلام اهالی مشخص شد که کسانی در داخل ساختمان محبوس هستند که آتش نشانان همزمان با خاموش کردن آتش مشغول خارج کردن بقیه افراد شدند.
وی ادامه داد: حدود 10 نفر از افراد حاضر در ساختمان که 5 زن و 5 مرد بودند از طریق نردبان هیدرولیکی و راه پله‌های ساختمان خارج شدند و هر ده نفر تحویل عوامل اورژانس شد.
ملکی با اشاره به این مطلب که یک نفر که دچار دودگرفتگی شدید شده بود به بیمارستان منتقل شد گفت: این عملیات در ساعت 12 به پایان رسید.
انتهای پیام/