خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استملاک اراضی روستاهای داخل کاسه سد مهم ترین مشکل نرماب است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 شهریور 1398 - 08:38
مینودشت- معاون وزیر نیرو گفت: یکی از مهم ترین مشکلات سد نرماب، استملاک اراضی روستاهای داخل کاسه سد است که باید با هماهنگی مسئولان استانی و کشوری این کار انجام شود.
سد،پروژه،تامين،محل،استملاك،اعتبارات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، محسن بختیار در بازدید از سدنرماب در شهرستان مینودشت اظهارکرد: پروژه نرماب حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و روش تامین منابع مالی آن از محل فاینانس داخلی و از محل ماده ۵۶ قانون تامین مالی است.
وی با بیان این که اهداف کشاورزی، شرب و کنترل سیلاب برای این پروژه بزرگ دیده شده است، ادامه افزود: این سد در حال حاضر مشکلاتی هم دارد که یکی از مهم ترین آن ها، استملاک اراضی روستاهای داخل کاسه سد است که باید با هماهنگی مسئولان استانی و کشوری این استملاک سریع تر صورت گرفته و منابع آن تامین شود.
بختیار در ادامه در خصوص اعتبارات سد نرماب با اشاره به اینکه برای اتمام سد حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است، گفت: اعتبارات اجرای این پروژه از محل ماده ۵۶ تامین شده است و ما منابعی را در ادامه برای استملاک اراضی و غیره نیاز داریم که بخشی از آن از محل ماده ۱۰ و ۱۲ تامین شده و امیدوار هستیم بزودی تزریق شود و بخش دیگری از اعتبارات برای این پروژه را امسال از محل بودجه عمومی پیش بینی کرده ایم.
معاون وزیر نیرو گفت: سد نرماب از پروژه های بسیار مهم استان است و اتمام این سد زمینه رشد و دگرگونی این منطقه را به واسطه توسعه یافتگی فراهم می کند.