خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 25 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برلین توقف صادرات سلاح به ریاض را ۶ ماه دیگر تمدید کرد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 17:51
آلمان توقف صادرات سلاح به ریاض را ۶ ماه دیگر یعنی تا ۳۱ مارس ۲۰۲۰ تمدید کرد.
توقف،عربستان،صادرات،اعلام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، منابع آگاه در دولت آلمان اعلام کردند که برلین توقف صادرات سلاح به عربستان را به مدت ۶ ماه دیگر یعنی تا ۳۱ مارس ۲۰۲۰ تمدید می کند.
این در حالیست که یک منبع آگاه در دولت آلمان دوشنبه هفته جاری اعلام کرده بود که توقف صادرات سلاح و تجهیزات نظامی این کشور به عربستان تمدید می شود.
بر اساس اعلام این خبرگزاری، برلین دلیل این موضوع را «جنگ در یمن» و «مخالفت سوسیال دموکرات‌ها» با لغو مهلت قانونی توقف صادرات سلاح به عربستان اعلام کرد.
منبع آگاه مذکور در این خصوص گفت که دولت آنگلا مرکل صدراعظم آلمان توقف صادرات تسلیحات به عربستان را تمدید خواهد کرد.