خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلبوم «دنیای نو» کاکوبند منتشر شد/ در آرزوی جهانی نو

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 11:55
دومین آلبوم رسمی «کاکوبند» از مجموعه‌های فعال موسیقی تلفیقی از روز سه‌شنبه پانزدهم بهمن ماه با عنوان «دنیای نو» در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
نو،آلبوم،دنياي،جهاني،مهر،روز،آهنگسازي،نيما

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین آلبوم رسمی «کاکوبند» از مجموعه‌های فعال موسیقی تلفیقی از روز سه شنبه پانزدهم بهمن ماه با عنوان «دنیای نو» در بازار موسیقی منتشر شد.
این در حالی است که کنسرت «کاکوبند» پس از مدت ها دوری از صحنه با اجرای قطعات آلبوم جدیدشان روز پنجشنبه ۹ اسفند در سالن وزارت کشور برگزار خواهد شد.
آلبوم «دنیای نو» در هفت قطعه به نام های «طغیان»، «دنیای نو»، «بیابانی»، «وانیا»، «عشق»، «رویای فردا»، «دعوت» منتشر شده است.
اعضای «کاکوبند» در توضیح آلبوم جدید خود نوشته اند: «ما همه در دنیای قلب هایمان با هم برابریم و به هم نیازمند.
و ما در اندیشه و آرزوی جهانی نو هستیم.
جهانی که در آن سنگ‌های تنها و کوچک بیابان محترم‌اند.
جهانی که در آن صدای قلب‌ها شنیده می‌شود.
جهانی که در آن تنی در بند نیست.
دلی آزرده نیست.
طبیعت افسرده نیست.
امروز روی درختان را بوسیدم.
مه را در آغوش کشیدم و در خاک خوابیدم.
به امید جهانی نو، آری...
به امید آن روز.»
کاکوبند در این آلبوم از نیما صرافی‌مهر به عنوان آهنگساز، تنظیم‌کننده، میکس و مسترینگ، امیر علیزاده مشاور تنظیم، آهنگسازی، طراحی ریتم و صدا و پویا صرافی مهر ملودی‌ساز و مشاور در آهنگسازی و تنظیم برای فرایند تولید «دنیای نو» بهره برده است ضمن اینکه خوانش آوای این قطعات هم به عهده نیما و پویاصرافی مهر بوده است.