خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده‌های مُسن قضایی در کهگیلویه و بویراحمد تعیین تکلیف می‌شوند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 16:29
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه پرونده‌های مُسن قضایی باید تعیین تکلیف شوند، گفت: پرونده های مُسن(رسوبی) در شعب سبب عدم ارتقاء امتیاز عملکردی در محاکم و دادسرا می‌شود.
قضايي،تاجي،نگين،تكريم،ارباب،رجوع،دادگستري،استان،كهگيلويه،قضا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، حسن نگین تاجی در بازدید از دادگستری شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: مسئولان دادگستری و دادستان‌های شهرستان‌های مختلف نسبت به آسیب شناسی پورنده‌های رسوبی اهتمام جدی داشته باشند و نسبت به اختصاص اوقات رسیدگی فوق العاده به این پرونده‌ها و مختومه کردن آن‌ها اقدام کنند.
وی عنوان کرد: ضروری است قضات نسبت به تکریم ارباب رجوع، گوش دادن به اظهارات طرفین پرونده، متانت و آرامش نسبت به درخواست اصحاب دعوا حساسیت داشته باشند.
نگین تاجی با تاکید بر اینکه تکریم ظاهری ارباب رجوع بدون شک دوام ندارد، تاکید کرد: تکریم ارباب رجوع ضمن انجام وظایف قانونی و انجام درست تکلیف و رعایت احترام جزو اولویت‌های یک قاضی باید باشد.
وی ابراز کرد: احقاق حق مراجعان و حقوق عام تکلیف شرعی و قانونی دستگاه قضایی است و نباید فراموش کنیم در برخی مواقع یک ملک تمام دار و ندار خانواده و یا یک فرد است.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سند تحول قضایی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری اجرایی شده که وظیفه ما حفظ اقتدار و شأن دستگاه قضایی است.
نگین تاجی افزود: با هدف تشویق همکاران قضایی در شهرستان‌های مختلف استان، هیئت تحریریه کیفیت آراء قضایی یاسوج تشکیل و در دیگر حوزه‌های قضایی استان این کار انجام می‌شود.
وی برگزاری نشست های علمی در ارتقاء سطح کیفی صدور آراء قضایی را مؤثر دانست و ادامه داد: نشست‌های علمی قضات یکی از ملاک‌های ارزیابی بوده و شیوه برگزاری، نوع سوال و ارائه پاسخ اهمیت زیادی دارد.
نگین تاجی ادامه داد: با هدف آشنایی مردم مناطق مختلف استان بویژه در روستاها آموزش‌های حقوقی به صورت رایگان و هدفمند در مدارس و مساجد در دستور کار است.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت متنفذین، ریش سفیدان، سادات جلیل القدر، روحانیون، ائمه جمعه، شوراهای حل اختلاف و مسئولان شهرستانی برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص موثر است.
انتهای پیام/ن