سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توکیو: تصمیمی برای دیدار با مقامات کره‌جنوبی نداریم

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 16:16
وزیر خارجه ژاپن اعلام کرد: تصمیمی برای دیدار با مقامات کره‌جنوبی نداریم.
ژاپن،خارجه،جنوبي،كره،وزير،اعلام،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «توشیمیتسو موتگی» (Toshimitsu Motegi) وزیر خارجه ژاپن امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: تصمیمی برای دیدار در حاشیه نشست‌ها یا دیدار میان وزاری خارجه در مراسمی مانند نشست مجمع عمومی سازمان ملل وجود ندارد.
وزیر خارجه ژاپن در این باره گفت: البته قصد داریم ارتباطات دیپلماتیک نظیر گفتگو میان وزرای خارجه را حفظ کنیم.
این در حالیست که وزارت خارجه کره جنوبی دیروز سه شنبه در اقدامی متقابل اعلام کرده بود: سئول ژاپن را از لیست سفید تجاری این کشور حذف کرد.
گفتنی است، ۱۱ مرداد ماه سال جاری مون جائه این رئیس جمهوری کره جنوبی به تصمیم تجاری ژاپن علیه کشورش واکنش نشان داده و تهدید به مقابله به مثل کرده بود.
رئیس جمهوری کره جنوبی در این خصوص گفته بود: اقدام ژاپن علیه ما بی‌پروا و غیرمنصفانه بود.
ما در برابر ژاپن شکست نخواهیم خورد.
این کار ژاپن بی پاسخ نمی ماند.
«هیروشیگه سکو» وزیر تجارت ژاپن پیش از این رویداد در نشست کابینه این کشور اعلام کرده بود: دولت در نشست کابینه، قانون کنترل صادرات را بازبینی کرد.
کره جنوبی به عنوان تنها کشور آسیایی در این فهرست، اخراج خواهد شد.