خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا هیچ راهی برای پیگیری آزادی سلیمانی نگذاشته است

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 15:16
وزیر علوم گفت: تنها راه ارتباط، سفارت سوئیس بوده که حافظ منافع بین دو کشور است. آن ها هم هنوز هیچ پاسخ مثبتی برای آزادی دکتر سلیمانی نداده اند.
پيگيري،ارتباط،آمريكا،غلامي،پيشنهادي،سوال

به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی امروز در حاشیه مراسم ختم مادر دکتر مسعود سلیمانی درباره آخرین پیگیری ها برای آزادی این دانشمند ایرانی، گفت: ما با دولت آمریکا هیچ رابطه ای نداریم و آنها هم هیچ راهی را برای ارتباط گیری و پیگیری باز نگذاشته است.
شرایط حال حاضر شرایط تحریم و تهدید و خصومت است.
وی افزود: ما به عنوان وزارت علوم تنها مسیرمان برای پیگیری، وزارت امور خارجه است؛ چرا که هیچ ارتباط دیپلماتیکی با آمریکا نداریم.
تنها راه ارتباط، سفارت سوئیس بوده که حافظ منافع بین دو کشور است.
آن ها هم هنوز هیچ پاسخ مثبتی برای آزادی ایشان نداده اند.
وزیر علوم اضافه کرد: هفته ای ۲ بار آقای ظریف را می بینم و هر بار در این رابطه سوال می کنم.
ایشان خیلی ناراحت هستند که نتوانستند دریچه ای برای این قضیه باز کنند؛ ولی تلاشمان را در این مسیر ادامه می دهیم.
غلامی در پاسخ به این سوال که آیا از سوی آمریکا پیشنهادی برای معاوضه‌ با برخی بازداشتی های داخل صورت گرفته است، گفت: تا جایی که اطلاع دارم هنوز چنین پیشنهادی یا اینکه یک شرطی داشته باشند، مطرح نشده است.