خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری اولین دوره مسابقات اسکیت آلپاین در خراسان رضوی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 13:22
مشهد - رئیس هیئت اسکیت خراسان رضوی گفت: مسابقات اسکیت آلپاین برای اولین بار در خراسان رضوی و در ۱۲ رده سنی برگزار می‌شود.
اسكيت،خراسان،رشته،رضوي،استايل،فري،هيئت،برگزار،عجم،مدال،سرعت

محمد عجم، رئیس هیئت اسکیت خراسان رضوی، در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری اولین دوره مسابقات اسکیت آلپاین در خراسان رضوی، اظهار کرد: این مسابقه در ۱۲ رده سنی، روز جمعه ۲۹ شهریور ماه، در مجموعه ورزشی شهدای شهرداری مشهد برگزار می‌شود.
وی در خصوص برگزاری مرحله نهایی تیم رول‌بال کشور در هفته اول مهرماه افزود: به‌احتمال‌قوی خراسان رضوی جزو چهار تیم اصلی خواهد بود.
عجم تصریح کرد: رول‌بال ترکیبی از رشته‌های هندبال، بسکتبال و اسکیت است که قوانینی شبیه به ورزش هندبال دارد.
تقریباً یک سال از شروع این رشته در خراسان می‌گذرد و امیدواریم بتوانیم رشد خوبی در این زمینه داشته باشیم.
رئیس هیئت اسکیت خراسان رضوی اظهار کرد: در گذشته خراسان در اسکیت تک‌رشته‌ای بود و تنها در رشته سرعت فعالیت داشت؛ اما در حال حاضر رشته‌های مختلف اسکیت از جمله فری استایل، آلپاین و هاکی در استان کار می‌شوند و امسال علاوه بر اینکه در رشته اسکیت سرعت دختران توانستند با کسب سه طلا و یک نقره قهرمان استعدادهای برتر کشور شوند، در شاخه فری استایل دختران توانستند چهار مدال نقره و پسران یک مدال نقره در رشته‌ای که تنها یک سال و نیم از شروع آن می‌گذرد کسب کنند.
در مجموع تیمی، دختران رشته سرعت قهرمان کشور شدند و پسران فری استایل مقام سوم ایران را از آن خود کردند.
وی با بیان اینکه در رشته اسکوتر شروع به فعالیت کرده‌ایم، ادامه داد: سال گذشته کلاس داوری اسکیت روی یخ برگزار شد و امسال نیز در تاریخ ۲۳ و ۲۴ شهریور ماه کلاس داوری اسکیت هنری برگزار شد تا مشکلی در زمینه داور نداشته باشیم.
عجم در خصوص رشته اسکیت هنری گفت: بانوان ما به‌خوبی در این زمینه فعالیت دارند و امیدواریم در سطح کشور در رشته‌های متنوع حرفی برای گفتن داشته باشیم.
رئیس هیئت اسکیت خراسان رضوی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در حال حاضر هیئت اسکیت چه برنامه‌هایی برای ارتقای سطوح در شهرستان‌ها داشته است، گفت: ما رشته فری استایل و سرعت را برای دیگر شهرستان‌ها فعال کرده‌ایم، به‌این‌ترتیب که مربی‌های خود را به شهرستان‌ها اعزام و کارگاه آموزشی رایگان و اردوهای مشترک برای آن‌ها برگزار کرده‌ایم.
مانند کارگاه شاخه فری استایل که در شهرستان‌های درگز، سبزوار، بردسکن، کاشمر و تربت‌حیدریه برگزار شد
وی ابراز کرد: اگر شهرستان را فعال کنیم رقابت‌های بهتری بین مشهد و شهرستان‌ها انجام می‌شود.
عجم در انتها عنوان کرد: ما در مسابقات المپیاد سال گذشته یک مدال برنز کسب کرده‌ایم، اما امسال ۱۰ مدال به دست آورده‌ایم که این موفقیت جز با تلاش و پشتکار مربیان، هیئت اسکیت خراسان رضوی و خانواده‌ها به دست نمی‌آمد.