خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهسازی باند دوم فرودگاه بین‌المللی تبریز آغاز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 13:18
تبریز- مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: عملیات بهسازی و تعمیرات اساسی باند دوم فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز آغاز شد.
باند،فرودگاه،تبريز،طرح

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین آذری در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این تصمیم با توجه به نیاز مبرم این باند برای بهسازی اتخاذ شده و در مدت اجرای این طرح، باند دوم فرودگاه تبریز حدود ۴۵ روز بسته است و همه پروازهای آن از باند اصلی (باند بتنی) انجام می شود.
وی با بیان اینکه طول باند دوم فرودگاه تبریز ۳ هزار و ۷۵۷ متر و عرض آن ۴۵ متر است، اظهار داشت: میزان تراش آسفالت این باند در اجرای این طرح ۳ هزار مترمکعب است و پس از این کار عملیات آسفالت ریزی به میزان ۷ هزار و ۲۰۰ تن آغاز می شود.
آذری، ادامه داد: طرح بهسازی و تعمیرات اساسی باند دوم فرودگاه تبریز با نظارت اداره کل فرودگاه های استان و با بیش از ۲۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اجرا می شود.