خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداخل اردوی تیم امید با هفته هفدهم لیگ برتر!

فارس | ورزشی | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 11:42
اسامی بازیکنان و زمان برگزاری اردوی تیم امید امروز در شرایطی اعلام شد که این اردو با هفته هفدهم تداخل دارد.
تيم،اميد،ليگ،بهمن،حضور،هفدهم،21

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال امید برنامه‌های آماده سازی خود را برای حضور در مرحله انتخابی المپیک دنبال می‌کند.
امروز زمان برگزاری اردوی جدید این تیم اعلام شد و در همین راستا تیم امید از 20 تا 23 بهمن اردویی را در تهران برگزار خواهد کرد.
این اردو با هفته هفدهم لیگ برتر تداخل دارد.
پنج بازی هفته هفدهم روز 21 بهمن برگزار می‌شود.
با توجه به عقب افتادن بازی استقلال و دیدار پیکان این دو تیم مشکلی بابت حضور بازیکنانشان ندارند اما ماشین سازی، نفت آبادان، استقلال خوزستان، سپیدرود، سپاهان، تراکتورسازی، نساجی، پدیده، پرسپولیس و فولاد که روز 21 بهمن بازی‌ دارند نمایندگانشان در تیم امید هستند.
همچنین ذوب آهن هم با وجود تعویق دیدارش در لیگ برتر درگیر لیگ قهرمانان آسیا و مسابقات پلی‌اف است و معلوم نیست مجوز حضور بازیکنان امید خود را صادر خواهد کرد یا نه.
با توجه به شرایط موجود باید دید آیا اولین چالش بین تیم امید و باشگاه‌ها شکل می‌گیرد یا اینکه با رایزنی‌هایی که صورت می‌گیرد این مشکل به شکل دیگری حل خواهد شد.
انتهای پیام/ا