خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدون فرهنگ عاشورا محکوم به شکست هستیم/ برپایی رژه نیروهای مسلح

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 13:00
ساری - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندارن با بیان اینکه دفاع مقدس از عاشورا سرچشمه گرفته است گفت: بدون فرهنگ عاشورا محکوم به شکست هستیم.
مقدس،دفاع،برنامه،ملكي،سردار،مسلح،نيروهاي،جمله،عاشوراي،عاشورا

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی پیش ازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه مقاومت های منطقه از جمله یمن از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که سرچشمه آن از عاشورا و کربلای حسیینی است، نشات گرفته است افزود: بدون فرهنگ عاشورا محکوم به شکست هستیم و رزمندگان ما عاشورای نقلی را در دفاع مقدس به عاشورای عینی مبدل کرده اند.
وی افزود: در جنگ، دشمن با پشتیبانی ابرقدرت ها و با تمام قوا و بررسی ها در پی آن بودند که انقلاب را به شکست بکشانند اما در تحلیل ها و محاسبات، روی قدرت مردم و ولایت فقیه حساب نکرده بودند و این از اشتباهات اساسی دشمن بوده است.
سردار ملکی با گرامیداشت بزرگداشت دفاع مقدس و با توجه به شعار «ما پیروز هستیم» افزود: در تمامی شهرستان های ستاد اجرایی دفاع مقدس تشکیل شده و کمیته های مختلف شکل گرفته است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران ادامه داد: همزمان با سالروز پیروزی دفاع مقدس، اقتدار نیروهای مسلح به نمایش گذاشته می شود و روز یکشنبه رژه نیروهای مسلح در میدان امام ساری برگزار می شود.
وی تکریم و تقدیر از خانواده های معظم شهدا، مدافعان حرم و جانبازان را از جمله برنامه ها بیان کرد و گفت: در هفته دفاع مقدس با ۸۰۰ خانواده معظم شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان دیدار خواهیم داشت.
سردار ملکی دورهمی فرماندهان دفاع مقدس با فرماندهان جدید نیروهای مسلح، پخش برنامه زنده پلاک ۸، ویژه برنامه شب نشینی در بهشت در گلزار شهدای بابل با حضور سخنرانان کشوری را از جمله برنامه های مهم هفته دفاع مقدس بیان کرد.