خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه فرهنگیان در رفسنجان راه اندازی می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 09:36
رفسنجان - نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی از راه اندازی اولین مرکز دانشگاه فرهنگیان شمال استان کرمان در رفسنجان خبر داد.
دانشگاه،فرهنگيان،استان،كرمان،رفسنجان،اناركي،انار

احمد انارکی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان در رفسنجان راه اندازی شده و اول مهر امسال دانشجو پذیرش شده و این دانشگاه به عنوان مرکز دانشگاه فرهنگیان شمال استان کرمان خواهد بود و اولین گروه دانشگاه فرهنگیان را در مهرماه خواهیم گرفت.
وی با اشاره به کمبود نیروی معلم در استان کرمان، افزود: تا سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳ هزار فرهنگی و معلم در استان کرمان بازنشسته می شوند و دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه فرهنگیان پس از فارغ التحصیلی می توانند مشغول به کار شوند.
انارکی محمدی با بیان اینکه در شهر کرمان دانشگاه فرهنگیان را برای دختران و پسران داریم، یادآور شد: در سال گذشته برای اخذ مجوز راه اندازی دانشگاه فرهنگیان با رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور به بحث و رایزنی نشستیم و توانستیم با حمایت رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کرمان مجوز راه اندازی دانشگاه فرهنگیان شمال استان کرمان برای دختران در رفسنجان را اخذ کنیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس تصریح کرد: شرایط برای ایجاد دانشگاه در بحث های فنی و عمرانی، آموزشی و تجهیز این محل را در اولویت های خود قرار دادیم تا بتواینم خدمتی برای حوزه انتخابیه انار و رفسنجان و شمال استان کرمان داشته باشیم.
انارکی محمدی بیان کرد: دانشجویانی که وارد دانشگاه می شوند به طور صد درصد در مراکز آموزشی شهرستان، استان و کشور مشغول به کار خواهند شد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر تعدادی از دانشجویان فرهنگی رفسنجان و سایر شهرهای شمالی استان در بندرعباس و هرمزگان در حال تحصیل هستند که می توانند از اول مهر ادامه تحصیلشان را در رفسنجان‌ بگذرانند.