خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خواب دیروقت شما را «چاق» می‌کند

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 27 شهریور 1398 - 02:27
محققان با شروع فصل تحصیل هشدار می‌دهند خواب دیروقت نوجوانان و جوانان مشغول به تحصیل آنها را به میزان قابل توجهی چاق می‌کند.
ديروقت،بيدار،تحصيل،محققان،خواب،معرض

محققان با شروع فصل تحصیل هشدار می‌دهند خواب دیروقت نوجوانان و جوانان مشغول به تحصیل آنها را به میزان قابل توجهی چاق می‌کند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان با شروع فصل تحصیل هشدار می‌دهند خواب دیروقت نوجوانان و جوانان مشغول به تحصیل آنها را به میزان قابل توجهی چاق می‌کند.
به گفته کارشناسان، شبکه‌های اجتماعی و به طور کلی اینترنت منجر به دیرخوابیدن قشر جوان شده و از طرف دیگر با شروع فصل مدرسه و دانشگاه آنها مجبور هستند صبح زود از خواب بیدار شوند.
این روند پراشکال نوجوانان و جوانان را به میران قابل توجهی در معرض چاقی و دیگر بیماری‌هایی که از چاقی نشأت می‌گیرد، قرار می‌دهد.
پژوهش صورت گرفته توسط محققان دانشگاه ماساچوست و هاروارد تأکید می‌کند، دختران بیش از پسران در معرض تبعات دیرخوابیدن و صبح زود بیدار شدن هستند.
این تحقیقات به یافته‌های گذشته می‌افزاید که بیدار ماندن تا دیروقت ممکن است اثرات منفی از جمله خطر بیشتر افسردگی و مرگ زودرس به همراه داشته باشد.
این مطالعه که در مجله JAMA Pediatrics منتشر شده و نتایج به دست آمده از آن به خوبی نشان می‌دهد افرادی که تا دیروقت بیدار هستند، به مراتب بیش از دیگر افراد در معرض خطر چاقی‌اند.
انتهای پیام/