وجود ۴۰ منطقه حاشیهنشین و سکونتگاه غیررسمی در لرستان
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان گفت: در استان ۴۰ منطقه حاشیهنشین و سکونتگاه غیررسمی داریم که ۱۱ درصد جمعیت استان در این مناطق ساکن هستند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان گفت: در استان ۴۰ منطقه حاشیهنشین و سکونتگاه غیررسمی داریم که ۱۱ درصد جمعیت استان در این مناطق ساکن هستند.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، قاسم ولی زاده در حاشیه همایش توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی محلات حاشیهنشین شهر خرمآباد اظهار کرد: در قالب رفع محرومیت از مناطق حاشیه و کمترتوسعه یافته، برای ارتقای وضعیت اجتماعی فرهنگی این مناطق اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان در اختیار استانداری لرستان قرار گرفت که از این مبلغ ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای آموزش و پرورش تجهیزات خریداری شد تا در اختیار ۵۵ مدرسه حاشیه شهر خرم آباد در ۱۰ سکونتگاه غیر رسمی قرار بگیرد.
وی افزود: همچنین یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات اجتماعی استانداری لرستان برای بهسازی مدارسی که در سیل اخیر حادثه دیدند اختصاص یافت که ۱۵۷ مدرسه از محل این اعتبارات بهسازی شده و اول مهر آماده بهرهبرداری هستند.
ولیزاده با بیان اینکه از محل همین اعتبارات دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای بهسازی و نوسازی تمام محل های آسیب دیده از سیل در مناطق سیلزده برای سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: از این اعتبارات مبلغی بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان استان، ۲۰۰ میلیون تومان در اختیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همچنین ۱۱۷ میلیون تومان در اختیار سازمان فنی و حرفه ای قرار گرفته است که تمام این اعتبارات از محل اعتبارات سازمان اجتماعی کشور برای کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی می باشد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان عنوان کرد: در استان لرستان ۴۰ منطقه حاشیه نشین و سکونتگاه غیررسمی داریم که ۱۶۱ هزار نفر جمعیت داشته و ۱۱ درصد از جمعیت استان در این مناطق سکونت دارند.
ولیزاده عنوان کرد: امیدواریم با تلاش و پیگیری مدیران و همچنین توجه وزارت کشور و سازمان اجتماعی کشور بتوانیم در ایام پیش رو و سالهای آینده امکانات و تجهیزاتی را در اختیار سایر مناطق حاشیه در شهرهای دیگر بگذاریم که روزبه روز شاهد رفع محرومیت از چهره استان باشیم.
انتهای پیام