خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جامع پدافند غیرعامل تدوین می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 شهریور 1398 - 17:13
همدان - معاون پدافند غیرعامل کشور گفت: طرح جامع پدافند غیرعامل با هدف افزایش هرچه بیشتر پایداری استانها در برابر تهدیدها و آسیب ها تهیه و تدوین می‌شود.
پدافند،غيرعامل،همدان،جامع،حوزه،استان،افزايش،طرح،تهديدات

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر سه شنبه در شورای پدافند غیرعامل استان همدان بابیان اینکه طرح جامع پدافند غیرعامل با هدف افزایش هرچه بیشتر پایداری استانها در برابر تهدیدها و آسیب ها تهیه می‌شود، گفت: توجه ویژه مسئولان به موضوع پدافند غیرعامل بسیار با اهمیت است.
وی گفت: در این حوزه با حضور مدیران به صورت میدانی و دیدارهای چهره به چهره می‌توان تهدیدات را مدیریت و خنثی کرد.
حیدری با بیان اینکه در استان همدان با مدیریت استاندار و با تجربه خوشبختانه طرح‌های خوبی در حال پیاده‌سازی و اجراست و کارگروه های زیر مجموعه فعال هستند، گفت: زیرساخت‌های لازم باید فراهم باشد تا در تهیه و اجرای سند جامع پدافند غیرعامل به بهترین شکل اقدام شود.
معاون پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: ایجاد مولدهای برق اضطراری به‌عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های پدافند غیرعامل باید مدنظر باشد.
هدف در پدافند غیرعامل کاهش تهدیدات و افزایش استقامت و تاب آب‌آوری است استاندار همدان نیز گفت: هدف در پدافند غیرعامل کاهش تهدیدات و افزایش استقامت و تاب آب‌آوری است که تهیه طرح جامع و برنامه‌ریزی نیز در همین راستا است.
سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه همه اعضای شورای پدافند غیرعامل استان و کارگروه‌های زیرمجموعه باید در طراحی دقیق و مستند طرح جامع پدافند، فعالانه ورود پیدا کنند، گفت: در حوزه پدافند باید مطالعه و شناخت خود را افزایش دهیم و همه دستگاه‌های ذیربط مشارکت لازم را با شورا داشته باشند.
وی با بیان اینکه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان نگاه ویژه‌ای به این حوزه دارد، گفت: در پدافند غیرعامل فرهنگ‌سازی بسیار مهم است.
شاهرخی با بیان اینکه فرمانداران استان همدان باید در حوزه کاری خود توجه ویژه‌ای به پدافند غیرعامل داشته باشند و شناسنامه پدافندی در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد، افزود: باید از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در تهیه طرح جامع بهره برد.
استاندار همدان اضافه کرد: باید به مردم اعتماد کنیم چراکه اصلی‌ترین محور در پدافند غیرعامل مردم هستند و در این حوزه باید برای ایجاد رضایتمندی و مشارکت واقعی آنها را اغنا کنیم و مشارکت مردم را افزایش دهیم.