خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پادشاه سعودی: عربستان توانایی مقابله با پیامدهای حمله به آرامکو را دارد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 26 شهریور 1398 - 16:55
پادشاه سعودی امروز (سه شنبه) در سخنانی تاکید کرد که حملات اخیر فقط تاسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار نداده، بلکه امدادرسانی‌های جهانی نفت را هدف گرفته است.
عربستان،تاسيسات،حياتي،تاكيد،هدف

پادشاه سعودی امروز (سه شنبه) در سخنانی تاکید کرد که حملات اخیر فقط تاسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار نداده، بلکه امدادرسانی‌های جهانی نفت را هدف گرفته است.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، کابینه عربستان امروز به ریاست سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان تشکیل جلسه داد.
کابینه عربستان اعلام کرد: عربستان از اراضی و تاسیسات حیاتی خود دفاع خواهد کرد و ریاض قادر است به این اقدامات از سوی هر طرفی که انجام شده است، پاسخ دهد.
کابینه سعودی تاکید کرد: حمله به بزرگترین و مهم‌ترین تاسیسات پالایش نفت خام در جهان دنباله تعدی‌های تکراری است که علیه تاسیسات حیاتی صورت گرفته و دریانوردی بین المللی را تهدید کرده است.
پادشاه سعودی در این جلسه تاکید کرد که حملات اخیر فقط تاسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار نداده، بلکه امدادرسانی‌های جهانی نفت را هدف گرفته است.
وی تاکید کرد که عربستان توانایی مقابله با پیامدهای حملات به دو پالایشگاه وابسته به آرامکو را دارد.
انتهای پیام