خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال بیش از ٢٣ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی توسط تعزیرات از ابتدای سال ۹۸

ایسنا | فرهنگی و هنری، سیاسی | سه شنبه، 26 شهریور 1398 - 16:11
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، گفت: متخلفان از ابتدای امسال تاکنون در این سازمان، به پرداخت ۲۳ هزار میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
پرونده،ريال،تعزيرات،پرداخت،محكوم،سازمان،رايگاني،مختومه

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، گفت: متخلفان از ابتدای امسال تاکنون در این سازمان، به پرداخت ۲۳ هزار میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
به گزارش ایسنا، سید یاسر رایگانی امروز (سه شنبه) در نشست خبری خود با رسانه‌ها اظهار کرد: از ابتدای امسال تا ۲۵ شهریور ماه، ۲۶۵ هزار و ۷۲ پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی وارد و ۲۵۶ هزار و ۲۳۴ پرونده مختومه شده و مجموع پرونده‌های در حال رسیدگی ۵۱ هزار و ۵۵۹ پرونده است.
وی افزود: در بخش اجرای احکام، ۱۹۰ هزار و ۱۱ پرونده وارد و تعداد ۱۸۱ هزار و ۷۶۵ پرونده مختومه شده است و متخلفان به پرداخت ۱۴ هزار میلیارد و ۳۴۵ میلیارد ریال در حق صندوق دولت و پرداخت ۴۸۵ میلیارد ریال اعاده حق شاکی محکوم شده‌اند که در مجموع ۳ هزار میلیارد و ۱۳۳ میلیارد ریال وصول شده است.
رایگانی در رابطه با طرح نظارت تعزیرات در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: در این مدت ٩۴٧ اکیپ گشت مشترک تشکیل شده و ۵ هزار و ۴٢٢ بازرسی انجام شده است که هزار و ٩٣٢ واحد دارای تخلف، هزار و ٨٧٢ واحد بدون تخلف و هزار و ۶١٨ واحد تذکر دریافت کردند.
وی افزود: در این خصوص هزار ٧۵۵ مورد پرونده تشکیل شده است و متخلفان جمعا به پرداخت ۲۷ میلیارد ریال محکوم شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده‌های ارزی گفت: هزار و ٢٣۶ فقره پرونده در خصوص عدم ایفای تعهدات واردکنندگان در قبال ارز و خدمات دولتی از ابتدای امسال تاکنون وارد شده است و ۱۰۵۰ مورد متخلان به پرداخت ۲ هزار میلیارد ریال محکوم شده‌اند.
همچنین ۱۵۲ پرونده با ارائه مدارک برائت گرفته اند و ۲۸ پرونده به دلیل عدم صلاحیت به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.
وی درباره اجرای احکام تعزیرات در تهران نیز گفت: در ۵ ماهه نخست امسال، ۵۰ فقره پرونده درخواست تجدیدنظر، ۵۳۰ مورد مسدودالحسابی، ۵۳۰ مورد توقیف اموال در گمرکات، ۴۱۰ مورد اعمال توقیف اسناد و املاک و ۴۸۵ مورد تعلیق کارت بازرگانی انجام شده است.
رایگانی ادامه داد: همچنین ۲۱ پرونده با عودت کالا یا ارز به کشور شامل ۲ میلیون و ۵۳۱ هزار یورو، یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون روبل، ۴۳۰ میلیون روپیه، ۱۶۰ هزار فرانک، ۲۵ میلیون کرون و ۵۸ هزار یوان مختومه شده است.
ادامه دارد