خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زوج و فرد را به مانند سوئد و انگلستان برای مردم پولی کردیم

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 16 بهمن 1397 - 10:56
بصیرت گفت: تغییر شیوه مدیریت محدوده کنترل آلودگی هوای شهر تهران که اخیرا در شورای ترافیک به تصویب رسیده است، براساس مطالعات کارشناسی و علمی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران صورت گرفته است.
تهران،طرح،شهر،مطالعات،مركز،رييس،محدوده،ترافيك

رییس مرکز مطالعات شهر تهران:
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، میثم بصیرت رییس مرکز مطالعات شهر تهران ضمن بیان این مطلب گفت: کار کارشناسی این طرح از تیرماه سال جاری آغاز و دانشگاه تربیت مدرس در اجرای این طرح مطالعاتی مشارکت داشته است.
وی افزود: محدوده حلقه دوم طرح ترافیک که برای کنترل آلودگی هوای شهر تهران بر اساس پلاک‌های زوج و فرد خودرو‌ها طراحی و اجرا شده بود پس از گذشت ۱۳ سال دیگر کارایی لازم را نداشت.
بصیرت خاطرنشان کرد: در مطالعه طرح جدید از تجربیات بینالمللی از جمله کشور‌هایی یونان، چین، کلمبیا، سوئد، انگلیس و چند کشور دیگر استفاده شده است.
وی تأکید کرد: در نگارش این طرح نظرات شهروندان تهرانی به طور کامل مد نظر قرار گرفته و خواست آن‌ها نیزدر تدوین طرح لحاظ شده است.
رییس مرکز مطالعات شهر تهران گفت: این طرح پس از تدوین در دستور کار شورای ترافیک تهران قرار گرفت و پس از بررسی‌های کارشناسی طولانی در نهایت با حضور شهردار تهران، نماینده وزارت کشورو نماینده استانداری تهران و رئیس پلیس راهور تهران بزرگ به تصویب رسید.
وی تصریح کرد: لایحه قیمت‌گذاری عوارض محدوده طرح ترافیک و محدوده کنترل آلودگی هوا به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسیده است و برای رعایت حال شهروندان در سفر‌های تحصیلی و ...
از تیرماه ۹۸ اجرایی خواهد شد.
رییس مرکز مطالعات شهر تهران تصویب این لایحه در زمان مقرر را یکی از نشانه‌های بارز به اجرا درآمدن نتایج پژوهش‌های مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران دانست.
انتهای پیام/