خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

177 میلیاردتومان تسهیلات اشتغال به مددجویان گلستانی اختصاص یافت

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 شهریور 1398 - 13:02
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان گفت: امسال 177 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای توانمندسازی سه هزار و 500 مددجو به استان اختصاص داده شده است.
تسهيلات،استان،مددجوي،امداد،كميته،تومان،گذشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان، اسکندر اسکندری اظهارداشت: امسال اعتباری بالغ بر 177 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی برای توانمندسازی سه هزار و 500 مددجوی تحت پوشش در استان اختصاص‌یافته است.
وی با اشاره به افزایش 2.5 برابری تسهیلات اشتغال امسال نسبت به سال گذشته افزود: سال گذشته سه هزار و 270 مددجوی 65 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی دریافت کرده بودند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بیان داشت: سال گذشته برای نخستین بار با برنامه‌ریزی و همت بانک‌های استان، تسهیلات اشتغال‌زایی در کوتاه‌ترین زمان و قبل از پایان سال با تحقق 100 درصدی اعتبارات منجر به اشتغال مددجویان شد.
وی یادآور شد: در 10 سال اخیر حدود 36 هزار و 890 طرح اشتغال‌ با کمک بانک‌ها از سوی کمیته امداد استان گلستان اجرا شد که 13 هزار و 290 طرح آن همچنان تحت نظارت کارشناسان این نهاد بوده و مابقی طرح‌ها پایدارسازی شده است.
اسکندری با اشاره به آموزش 345 مددجوی گلستانی در سالجاری افزود: سال گذشته پنج هزار و 714 مددجوی گلستانی قبل از دریافت تسهیلات از دوره‌های آموزشی و نیز 690 نفر نیز از خدمات کاریابی کمیته امداد استان بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به پرداخت 508 مورد تسهیلات بانکی با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد تومان از ابتدای امسال گفت: در پنج‌ماهه نخست سالجاری 940 مورد پرونده با اعتبار بیش از 39 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال ثبت و به بانک‌های استان ارسال‌ شده است.
انتهای پیام/ ع