خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«ناسا» از گمشده هندی‌ها عکاسی می‌کند

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 26 شهریور 1398 - 09:33
کاوشگر ماه ناسا به جستجوی مکان گمشده فرودگر کشور هند در قمر کره زمین کمک می‌کند و قرار است از آن عکاسی کند.
ماه،ناسا،فرود،روز،كاوشگر،هند

کاوشگر ماه ناسا به جستجوی مکان گمشده فرودگر کشور هند در قمر کره زمین کمک می‌کند و قرار است از آن عکاسی کند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، کاوشگر ماه ناسا به جستجوی مکان گمشده فرودگر کشور هند در ماه کمک می‌کند.
حدود 10 روز پیش، فرودگر ویکرام از فضاپیمای خود Chandrayaan-2 جدا شد و قرار بود طی چند روز در قطب جنوب ماه فرود آید تا به کشف نشانه‌های آب بپردازد.
در همین حین سازمان فضایی هند ارتباط خود را با فرودگر ویکرام از دست داد و چند روز بعد مشخص شد که این فرودگر با شدت زیادی به سطح ماه برخورد کرده است.
براساس تازه‌ترین اخباری که منتشر شده، مدارگرد شناسایی ماه ناسا (LRO) روز سه شنبه در محل فرود ویکرام در نزدیکی قطب جنوب ماه پرواز خواهد کرد تا نخستین تصویر از محل فرود ویکرام به دست آید.
دوربین موجود در مدارگرد شناسایی ناسا قادر است تا با وضوح فوق العاده‌ای سطح ماه را به تصویر بکشد.
تا به امروز تنها سه کشور روسیه، ایالات متحده و چین موفق شده‌اند یک کاوشگر را به راحتی بر روی ماه فرود آورند.
انتهای پیام/