خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل اخراج برانکو از الاهلی رستگار نشد/الوحده سرمربی جدید پیدا کرد

فارس | برگزیده، ورزشی | سه شنبه، 26 شهریور 1398 - 08:54
سرمربی کروات الوحده بعد از شکست الاهلی باعث شد تا هموطنش برانکو از این تیم اخراج شد به رستگاری نرسید و از این تیم رفتنی شد.
الوحده،الاهلي،ماريو،برانكو،سرمربي

سرمربی کروات الوحده بعد از شکست الاهلی باعث شد تا هموطنش برانکو از این تیم اخراج شد به رستگاری نرسید و از این تیم رفتنی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، ماریو ستانوویچ، هموطن برانکو و سرمربی الوحده عامل اصلی برکناری پرفسور از الاهلی بود.
او در هفته گذشته در رقابت های لیگ عربستان موفق شد الاهلی را با هدایت برانکو با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد و باعث اخراج سرمربی سابق پرسپولیس شد.
بازی الوحده با الاهلی برای هر دو مربی سرنوشت ساز بود و پیش از آن رسانه های عربستان از بردارکشی کروات ها در این بازی خبر داده بود چون ماریو نیز وضعیت مشابه برانکو را داشت اما ماریو برنده این بازی شد ولی فایده ای نداشت و باشگاه الوحده با وجود برد او را برکنار کرد.
امروز باشگاه الوحده اعلام کرد که کارنیو، سرمربی سابق تیم ملی قطر را به عنوان جانشین ماریو انتخاب کرده است و او هدایت الوحده را برعهده می گیرد.
انتهای پیام/ا