سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوان پشیمان ریگانی از قصاص رهایی یافت

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 25 شهریور 1398 - 18:12
رئیس شوراهای حل اختلاف استان کرمان گفت: خانواده نیکوکار ریگانی و اولیای دم با اعلام گذشت و رضایت از اجرای حکم قصاص، باعث رهایی یک جوان پشیمان از پای چوبه دار شدند.
طايفه،سازش،كرمان،اختلاف،صلح،خانواده،مقتول

رئیس شوراهای حل اختلاف استان کرمان گفت: خانواده نیکوکار ریگانی و اولیای دم با اعلام گذشت و رضایت از اجرای حکم قصاص، باعث رهایی یک جوان پشیمان از پای چوبه دار شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، مهدی تقی‌زاده با اشاره به جزئیات این خبر اظهار داشت: قاتل پنج سال قبل در سال 93 به علت اختلاف و نزاع دو طایفه با مقتول درگیر شده و او را به قتل می‌رساند.
وی تصریح کرد: سران طوایف، ریش‌سفیدان و معتمدان و متنفذان محلی نقش موثری در ترویج فرهنگ صلح و سازش دارند.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت: سرانجام با ورود دادگستری ریگان و با تلاش‌های اعضای شورای حل اختلاف ناصریه و تشکیل جلسات مکرر صلح و سازش فی‌مابین طرفین که از دو طایفه جداگانه بودند، این پرونده به نتیجه رسید و خانواده مقتول با اعلام رضایت و بخشش قاتل به این جوان نادم زندگی مجدد اهدا کردند و این پرونده پس از پنج سال با صلح و سازش بین این دو طایفه مختومه شد.
تقی‌زاده در پایان از خانواده مرحوم هاشم‌زهی به ویژه پدر و مادر و فرزندان وی و همه کسانی که در این امر نیک نقش داشتند، سپاسگزاری و تشکر کرد.
انتهای پیام/3388/ح