سالانه 3.5 میلیون ساعت آموزش متناسب با بازار کار در کردستان ارائه میشود
مدیرکل فنی و حرفهای کردستان گفت: سالانه حدود سه میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش متناسب با نیاز هر شهرستان در راستای ایجاد اشتغال و آموزش نیروی شاغل در مراکز فنی و حرفهای استان ارائه میشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جمیل احمدی ظهر امروز در جریان بازدید استاندار کردستان از مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید ورمقانی سنندج اظهار داشت: در حال حاضر در سطح استان 17 مرکز فنیوحرفهای چارتدار دولتی بهعنوان مراکز ثابت وجود دارد و علاوهبر آن آموزشهای سیار در پادگانها، زندانها، سکونتگاههای غیر رسمی، روستاها، در جوار دانشگاهها، صنایع و صنوف ارائه میشود.
وی افزود: در این مراکز سالانه حدود سه میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش متناسب با نیاز هر شهرستان در راستای ایجاد اشتغال و آموزش نیروی شاغل ارائه میشود.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کردستان با بیان اینکه بیشترین مراجعهکنندگان و متقاضیان این دورهها فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند، تصریح کرد: آموزشهای فنیوحرفهای پل ارتباطی بین بازار کار و دانشگاه است.
وی گفت: علاوهبر مراکز دولتی، 134 آموزشگاه آزاد با 6 تا 7 هزار دوره، تحت نظارت مرکز فنیوحرفهای استان وجود دارد که در طول سال بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش ارائه میدهند.
احمدی خاطر نشان کرد: در راستای حمایت از بخش خصوصی، در مراکز دولتی به دورههایی که در آموزشگاههای آزاد ارائه میشوند، مجوز داده نمیشود.
وی ضمن ابراز خرسندی از دیدگاه مثبت استاندار نسبت به آموزشهای فنیوحرفهای در کردستان اظهار کرد: آموزش فنی و حرفهای در ایجاد بستر اشتغال پایدار موثر است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کردستان بیان کرد: قصد داریم سند مهارت استان را با رویکرد محلهای و منطقهای تدوین کرده و استاندار نیز در این باره قول مساعد دادند.
احمدی با اشاره مزیت آموزشهای فنی و حرفهای مبنی بر پویایی بودن آنها عنوان کرد: سالانه در مرکز آموزش فنیوحرفهای شهید ورمقانی سنندج با 10 کارگاه آموزشی، بصورت متغیر 40 تا 50 حرفه آموزش داده میشود.
انتهای پیام/ ت