طلاق عامل افزایش آسیبهای اجتماعی در مهریز
یزد ـ دادستان مهریز گفت: طلاق از جمله عواملی است که باعث افزایش آسیبهای اجتماعی حتی در شهرستانهای کوچک شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی زارع پیش از ظهر دوشنبه در جلسهای با رئیس بهزیستی شهرستان مهریز اظهار داشت: پیشگیری از آسیبهای اجتماعی باید در اولویت برنامههای سلامت اجتماعی باشد و برای کنترل و کاهش این آسیبها هر دستگاه دولتی متولی یکی از آسیبهای اجتماعی شود و دستگاههای دیگر نیز باید همکاری لازم را با آنها داشته باشند.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی، بهزیستی، دادگستری و آموزش و پرورش از جمله دستگاههای متولی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در شهرستان مهریز هستند.
زارع بر ضرورت استفاده از پتانسیل سمنها و گروههای اجتماعی فعال در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و افزود: موفقیت طرحها و برنامهها به ویژه در حوزههای اجتماعی در گرو تعامل اجتماعی خوب و مستمر با مردم و استفاده از توان آنها است.
وی بیان کرد: همه حاکمیت و آحاد جامعه باید تلاش کنند بنیادها و بنیان کشور استحکام یابد و در این راستا همه به اخلاقیات، صداقت، وفای به عهد و رعایت حقوق یکدیگر پایبند باشند.
دادستان مهریز با اشاره به افزایش طلاق، یکی از مهمترین علتهایی که باعث این آسیب اجتماعی شده را فاصله بین رفتارها و باورهایی دانست که در اقشار جامعه ایجاد شده است.
زارع تصریح کرد: آموزش نباید مقطعی باشد بلکه باید تداوم داشته باشد و همانطور که در برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق تاکید شده باید از مهدکودکها برای آموزش شروع کرد.
۳۵ درصد پروندههای طلاق مهریز منجر به سازش شد
رئیس بهزیستی شهرستان مهریز نیز در این نشست اظهار داشت: ۳۵ درصد از پروندههای طلاق ارجاعی از دادگستری شهرستان مهریز به بهزیستی در طرح تحکیم خانواده، منجر به سازش شده است.
علیزاده در این نشست همچنین از دیدگاه پیشگیرانه دادستان مهریز و تعامل مناسب بهزیستی با دادگستری این شهرستان قدردانی کرد.
در این نشست همچنین از کارکنان حوزه اورژانس اجتماعی به دلیل تعامل و همکاری خوب با دادگستری و انجام مداخلات به موقع قدردانی شد.