اعتبارات مقابله با بیابان زایی؛ ناکافی است
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس با بیان اینکه 62 درصد بیابانهای استان در شهرستان طبس وجود دارد، گفت: اعتبارات تخصیص یافته ملی و استانی به این شهرستان با توجه به وسعت زیاد بیابانهای آن کافی نیست.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس با بیان اینکه 62 درصد بیابانهای استان در شهرستان طبس وجود دارد، گفت: اعتبارات تخصیص یافته ملی و استانی به این شهرستان با توجه به وسعت زیاد بیابانهای آن کافی نیست.
به گزارش ایسنا، به نقل از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس، حسن محمدیان اظهار کرد: شهرستان طبس دارای 5.6 میلیون هکتار مساحت بوده که متاسفانه از این میزان 3.4 میلیون همکتار معادل حدود 60 درصد مساحت شهرستان بیابان است.
وی بیان کرد: وسعت بیابانهای این شهرستان معادل 62 درصد بیابانهای استان و 10 درصد بیابانهای کشور است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس، کویر لوت و مرکزی را از جمله مهمترین بیابانهای این شهرستان دانست و گفت: این شهرستان دارای پنج کانون بحرانی به مساحت 597 هزار و 435 هکتار است.
محمدیان با بیان اینکه همچنین دو میلیون هکتار از مساحد این شهرستان تحت تأثیر فرسایش بادی قرار دارد، تصریح کرد: از سال 50 تاکنون بالغ بر 34 هزار و 600 هکتار نهال کاری برای مقابله با بیابانزایی در این شهرستان انجام شده است.
وی افزود: اعتبارات تخصیص یافته ملی و استانی به این شهرستان با توجه به وسعت زیاد بیابانهای آن کافی نیست.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری طبس با بیان اینکه سال گذشته برای مقابل با بیابان زایی اعتبارات ملی به شهرستان اختصاص نیافت، بیان کرد: میزان اعتبارات استانی این پروژهها نیز بالغ بر 750 میلیون ریال بود که در مقابل حجم بیابانها بسیار کم است.
محمدیان، نهال کاری همراه با آبیاری، حفاظت و مراقبت، حفاظت و مراقبت و تولید نهال گلدانی، جلوگیری از قطع بی رویه درختان و جمع آوری و ذخیره نزولات آسمانی را از جمله اقدامات انجام شده برای مقابل با بیابان زایی در این شهرستان برشمرد.
انتهای پیام