خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس دومای دولتی روسیه به ازبکستان سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 25 شهریور 1398 - 11:02
رئیس دومای دولتی روسیه امروز وارد «تاشکند» پایتخت ازبکستان شده در چارچوب این سفر با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو می‌کند.
روسيه،رئيس،ازبكستان،شركت،دوماي،مشترك،دولتي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «ویاچسلاف والادین» رئیس دومای دولتی روسیه امروز 16 سپتامبر وارد «تاشکند» پایتخت ازبکستان می‌شود.
رئیس دومای دولتی روسیه در چارچوب این سفر با «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان دیدار و گفت‌وگو می‌کند.
طرفین در این دیدار توسعه بیش از پیش روابط بین 2 کشور را بررسی می‌کنند.
رئیس دومای دولتی روسیه با «نوردینجان اسماعیل اف» رئیس مجلس عالی و «تانزیلا ناربایوا» رئیس مجلس سنا دیدار و قراردادی را در مورد گسترش همکاری‌های متقابل بین دومای دولتی و مجلس عالی امضا خواهد کرد.
هیئت روسیه شامل «لئونید کالاشنیک اف» رئیس کمیته امور جامعه کشورهای مستقل مشترک المنافع، «ولادیمیر شامان اف» رئیس کمیته امور دفاع است.
نمایندگان روسیه با همتایان ازبکی مسایل گسترش همکاری‌های متقابل در زمینه کمیته‌های تخصصی را بررسی می کنند.
روسیه یکی از بزرگ ترین همکاران اقتصادی و بازرگانی ازبکستان می‌باشد.
در حال حاضر در ازبکستان بیش از 961 واحد شرکت مشترک از جمله 810 شرکت مشترک و 151 شرکت با 100 درصد سرمایه‌گذاری‌های سرمایه‌گذاران روسیه فعالیت می‌کنند.
در ازبکستان نمایندگی 64 شرکت روسیه به ثبت رسیده است.
در روسیه نیز بیش از 560 شرکت مشترک با سرمایه‌گذاری‌های سرمایه‌گذاران ازبکی در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند.
روسیه استقلال این کشور را در تاریخ 20 مارس سال 1992 میلادی به رسمیت شناخته و در همین روز بین این 2 کشور روابط دیپلماتیک برقرار شده است.
انتهای پیام/ح