خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفارت اتحادیه اروپا در اراضی اشغالی هدف "اقدام خرابکارانه‌" قرار گرفت

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 25 شهریور 1398 - 09:31
گروهی ناشناس جملاتی را علیه آلمان بر روی دیوارهای سفارت اتحادیه اروپا در اراضی اشغالی نوشت.
اتحاديه،اروپا،نوشت،اسرائيل،آلمان،كاتس

گروهی ناشناس جملاتی را علیه آلمان بر روی دیوارهای سفارت اتحادیه اروپا در اراضی اشغالی نوشت.
به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت به نقل از پلیس محلی نوشت، پس از مشاهده جملات و ترسیم طرح‌هایی گرافیکی بر روی دیوار ساختمان سفارت اتحادیه اروپا در تل‌آویو، تحقیقی درباره این رخداد آغاز شد.
از جمله عبارت‌هایی که بر روی دیوار این ساختمان نوشته شده می‌توان به "پول آلمان یهودی‌ها را می‌کشد" و "آلمان باید از اتحادیه اروپا خارج شود" اشاره کرد.
یسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز در توییتی ضمن انتقاد از این اقدام، نوشت: احساس ترس می‌کنم و این خرابکاری ننگین علیه هیئت اتحادیه اروپا در "اسرائیل" را محکوم می‌کنم.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی افزود: اسرائیل به حفظ امنیت تمامی هیئت‌های دیپلماتیک پایبند است.
کاتس خاطرنشان کرد: از این اقدام ننگین شوکه شده‌ام و آن را قاطعانه محکوم می‌کنم.
وی در ادامه گفت: پلیس اسرائیل تحقیقی درباره این مساله را آغاز کرده و انتظار دارم به سرعت مجرمان به دستگاه قضایی تحویل داده شوند تا به شدت مجازات شوند.
انتهای پیام