خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

148 میلیارد تومان تسهیلات رفع موانع تولید در استان بوشهر پرداخت شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 شهریور 1398 - 14:55
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به حل مشکلات نقدینگی 75 واحد تولیدی استان گفت: 148 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در راستای رفع موانع تولید به واحدهای تولیدی استان بوشهر پرداخت شد.
بوشهر،تومان،توليد،تسهيلات،صنايع،تصويب،استان،اشاره،اقتصادي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید حسین حسینی ظهر امروز در نشست با مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر با اشاره به تصویب اصلاح قانون صدور چک و نقش آن در تسهیل برای رونق تولید اظهار داشت: این مصوبه امتیاز ویژه برای چک‌های برگشتی تولیدکنندگان دارد به‌گونه‌ای که تصویب آیین‌نامه قانون چک برای بنگاه‌های اقتصادی در راستای حمایت از تولید نقش مهمی دارد.
وی، با اشاره به تصویب 2900 میلیارد تومان برای حمایت از تولید و بنگاه‌های اقتصادی افزود: از این میزان 20 هزار میلیارد تومان سهمیه تبصره 18 قانون بودجه است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه سهمیه تبصره 18 استان‌ها هنوز ابلاغ نشده خاطر نشان کرد: این اعتبار مشکل سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی برطرف می‌کند.
حسینی با بیان اینکه سند زیست محیطی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر تدوین و تصویب می‌شود گفت: با تهیه این سند، طرح‌های مهم تولیدی و سرمایه‌گذاری در عرصه‌های صنایع پایین دستی، نفت گاز و پتروشیمی اجرایی می‌شود که متقاضیان فراوانی دارد.
وی، با اشاره به اجرای ناحیه صنعتی سرتل بوشهر و استقرار صنایع دریایی در آن تصریح کرد: در یک مقطعی بر اساس تصمیمات، غیر از طرح‌های صنایع دریایی با تغییر کاربری طرح‌های گردشگری اجراء شد که لازم است که طرح تخصصی صنایع دریایی در ناحیه صنعتی سرتل سوق داده شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر به تسهیلات رونق تولید پرداخت و گفت: برای حل مشکلات نقدینگی 75 واحد تولیدی استان 148 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در راستای رفع موانع تولید پرداخت شده است.
حسینی، با اشاره به اینکه امسال تاکنون 30 واحد برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده‌اند تصریح کرد: این واحدها درخواست 150 میلیارد تومان تسهیلات دارند که تاکنون 8 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
انتهای پیام/