خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۱۷ درصدی آمار قتل در شرق استان کرمان در ۴ ماه اول سال

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | یکشنبه، 24 شهریور 1398 - 14:35
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان از برگزاری همایش امنیت و عدالت پایدار در جنوب استان کرمان با حضور مسئولان کشوری و استانی در روز پنجشنبه ۲۸ شهریور ماه در عنبرآباد خبر داد.
استان،كرمان،جنوب،شرق،طوايف،سران،كاهش،علماء،دادگستري،برگزاري، ...

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان از برگزاری همایش امنیت و عدالت پایدار در جنوب استان کرمان با حضور مسئولان کشوری و استانی در روز پنجشنبه ۲۸ شهریور ماه در عنبرآباد خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمدباقر اسلامی در جمع خبرنگاران در تشریح جزییات این همایش اظهار کرد: سومین گردهمایی علماء و سران طوایف جنوب و شرق استان کرمان در راستای اجرای مفاد میثاق نامه عدالت و امنیت با رویکرد کنترل و کاهش جرائم خشن و آسیب های اجتماعی مرتبط با خشونت در شهرستان عنبرآباد برگزار می گردد.
معاون منابع انسانی دادگستری کل استان کرمان گفت: دین باوری و حاکمیت ارزش های دینی در جامعه و کاهش کجروی، ناهنجاری و جرائم مستلزم بازتعریف نقش نهادهای مذهبی و مردمی است.
اسلامی ادامه داد: بدون تردید اقدامات علماء، مبلغین مذهبی و معتمدین، متنفذین و سران طوایف می‌تواند با توجه به نقش و جایگاه ویژه ای که این افراد در طایفه و منطقه خویش دارند، با احیای آیین های بومی و دینی از جمله کدخدامنشی و حل مشکلات با ریش سفیدی در این زمینه بسیار مؤثر باشد.
وی عنوان کرد: به منظور اقدام در زمینه پیشگیری از وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی به ویژه خشونت، دادگستری استان طی چند سال اخیر برنامه ها و اقداماتی از جمله برگزاری همایش ملی «پیشگیری از خشونت، چالش ها و راهکارها»، برگزاری گردهمایی علماء و سران طوایف جنوب و شرق استان کرمان، انعقاد میثاق نامه عدالت و امنیت پایدار با امضای مسئولین ارشد استان و ائمه جمعه و سران طوایف جنوب و شرق استان، برگزاری نشست هم اندیشی فرمانداران و بخشداران جنوب و شرق استان و ...
طراحی و اجرا نموده است.
معاون رییس کل دادگستری استان کرمان در تشریح عملکرد اقدامات پیشگیرانه در جنوب و شرق استان کرمان گفت: آمارها بیانگر این واقعیت است که آمار قتل در جنوب استان کرمان ۱۸ درصد کاهش یافته است.
وی از کاهش ۱۷ درصدی آمار قتل در شرق استان در ۴ ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش ۵۶ درصدی آمار قتل در جنوب استان در ۴ ماهه سال جاری نسبت به سال ۹۶، جمع آوری تعداد ۶۹۱ سلاح غیر مجاز و دستگیری تعداد ۱۶۰۰ محکوم متواری از زمان اجرای این طرح تاکنون خبر داد.
اسلامی افزود: نظر به اهمیت و تأثیر گذاری این موضوع مهم نیازمند استمرار آن و البته پیگیری به جد می باشد، به همین منظور؛ سومین گردهمایی علماء و سران طوایف جنوب و شرق استان کرمان برگزار می گردد.
انتهای پیام