خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۴۰ پرونده برای متخلفان واحدهای صنفی لوزام التحریر، پوشاک و کیف و کفش‌

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 شهریور 1398 - 13:39
‌مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل ۴۰ پرونده در راستای برخورد با تخلفات واحدهای صنفی لوزام‌التحریر، پوشاک و کیف و کفش خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،تخلفات،كيف،كفش،گزارش

‌مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل ۴۰ پرونده در راستای برخورد با تخلفات واحدهای صنفی لوزام‌التحریر، پوشاک و کیف و کفش خبر داد.
‌به گزارش ایسنا، براتعلی صالحی در حاشیه بازدید از بازار یاسوج، در جمع خبرنگاران، افزود: طی ۱۷ روز اخیر گشت های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و صمت با پوشش بیش از ۱۲۰ واحد صنفی لوازم التحریر، کیف و کفش اجرایی شده است‌.
وی با بیان اینکه تهیه گزارش از تخلفات چندین واحد ها محقق شده و ۴۰ پرونده با ثبت و ارسال توسط تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است، عنوان کرد: مردم می توانند هرگونه تخلف گرانفروشی را از طریق سامانه ۱۳۵ ‌و ارتباط مستقیم با تعزیرات، گزارش دهند‌.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش تمرکز و نظارت بر بازار اقلام مورد نیاز دانش آموزان و دانشجویان خبر داد و تصریح کرد: تعزیرات حکومتی در کنار کنترل و رصد سایر بخش ها، به سرعت نسبت به تخلفات لوازم التحریر، کیف و کفش رسیدگی خواهد کرد‌.
صالحی بیان کرد: تعزیرات حکومتی با اجرای طرح ها، برنامه ها و دستور العمل های نظارتی با تخلفات صنوف مختلف برخورد قانونی و قاطع خواهد کرد.
انتهای پیام