درویش یا حاتمیکیا بهترین گزینه برای ساخت فیلم سردار شهید همدانی هستند
کارگردان سینما و تلویزیون با بیان این که ساخت سریال شهید همدانی به وی پیشنهاد شده بود گفت: احمدرضا درویش و ابراهیم حاتمیکیا بهترین گزینه برای ساخت فیلم یا سریالی از زندگینامه سردار شهید حسین همدانی محسوب میشوند.

قدرتالله صلح میرزایی در گفت،وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان این که در سال 38 در تویسرکان متولد شدم و دوران تحصیلم را در این شهر پشت سر گذاشتم، اظهار داشت: سال 58 برای خدمت مقدس سربازی از تویسرکان اعزام و با آغاز جنگ نیز در جبهههای حق علیه باطل با زوایای پیدا و پنهان دفاع مقدس آشنا شدم.
وی افزود: پس از قبولی در رشته کارگردانی در دانشگاه، فعالیت رسمی هنری خود را آغاز کردم اما پیشتر در زمان تحصیل و در زمان سربازی چندین تئاتر از جمله سربداران و در دوران دانشجویی "میخواهم بروم جبهه" و "سقوط صدام" را در تالار فردوسی دانشگاه تهران را روی صحنه بردم.
صلح میرزایی با بیا این که فیلم سازی را با ساخت فیلمهای سوپر 8 میلیمتری آغاز کردم گفت: فیلمهای زنگ خطر، یک خطا و تصمیم آخر فیلمهای سوپر 8 میلیمتری بودند که در سالهای 62 و 63 کارکردم و از تلویزیون هم پخش شد.
کارگردان فیلم شاهین طلایی با بیان این که این فیلم اولین فیلم حرفهای من در لباس کارگردان بود، تصریح کرد: با توجه به این که فردی انقلابی هستم و اعتقاد و باور راسخی به ارزشهای انقلاب اسلامی داشتم این فیلم را که داستان آن به دوران حکومت پهلوی برمیگشت، در راستای نشان دادن سلطه بیگانگان در کشور و ظلم و ستمهایی که در آن دوران به مردم میشد روی پرده بردم.
صلح میرزایی افزود: البته هنوز هم موضوع تلاش بیگانگان برای سلطه بر کشور و نیز تهاجم فرهنگی موضوع روز است، دشمن با جنگ نتوانست بر کشور مسلط شود و حالا به جنگ فرهنگی و عقیدتی روی آورده و به وسیله ماهواره، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی قصد ترویج سبک زندگی غربی در ایران را دارد.
وی با اشاره به این که در ادامه فعالیت کارگردانی خود فیلمهای علفهای هرز و دختری در قفس را ساختم تاکید کرد: در اواسط دهه 80 به دو دلیل روی به ساختن فیلمهای طنز از جمله شاخه گلی برای عروس و دلداده آوردم.
صلح میرزایی تصریح کرد: در این برهه بعد از پایان دوران و جنگ و برخی درگیریهای سیاسی درونی مردم افسرده بودند و از سوی دیگر در قالب طنز برخی از مشکلات جامعه را راهتر میشد بیان کرد.
وی در پاسخ به این سوال که توجه به گیشه و فروش نیز در ساخت این فیلمها تاثیر داشته است، عنوان کرد: هدف اصلی همان رفع افسردگی در جامعه و طرح برخی مشکلات با زبان طنز بود، اما این فیلمها از پرفروشترین فیلمهای زمان خود بودند که نشان میدهد عوامل فیلم نیاز مخاطب خود را به درستی شناسایی کردند.
کارگردان فیلم زندگی شیرین با بیان این که هنرمندان با هنر خود مشکلات و نیازهای جامعه را نشان میدهند، اظهار داشت: رفع و حل این مشکلات و نیازها وظیفه مسئولان کشور است یعنی جوانان ایرانی شاید از برخی اتفاقات گله داشته باشند، اما پای نظام خود ایستادهاند و رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران در این 40 سال نیز وحدت مردم و مسئولان و جسارت و شجاعت جوانان ایران بوده که در هیچ جای دنیا مثل آن را سراغ ندارم.
سریال حکایتهای کمال در مرحله تدوین است
وی با اشاره به این که در تلویزیون نیز به دنبال طرح مشکلات جوانان و مسائل فرهنگی و ارزشی بودم تاکید کرد: سریال پنجره را که از پربینندهترین سریالهای اجتماعی و آموزشی تلویزیون بود و سریالهای دختری به نام آهو با هدف معرفی رسم و رسومات قدیمی و سریال رخصت با موضوع محرم را ساختم.
صلحمیرزایی با بیان این که در حال حاضر ساخت سریال حکایتهای کمال را برای تلویزیون به پایان رساندم گفت: این سریال در مرحله تدوین است و تا دو هفته دیگر کار تدوین آن به پایان میرسد و امسال از تلویزیون پخش میشود.
کارگردان سریال حکایتهای کمال افزود: در این سریال بازیگران متعدد و سرشناسی چون محمود پاک نیت، شهره لرستانی، یوسف صیادی، امیر نوری و بیتا خردمند حضور دارند که داستان زندگی فردی را از دوران حکومت پهلوی تا زمان فعلی حکایت و در دل خود مباحث ارزشی، آموزشی و فرهنگی را مطرح میکند.
صلح میرزایی تاکید کرد: پیشنهاد کارگردانی چند فیلم سینمایی را هم در دست بررسی دارم و تا دو هفته دیگر برای گرفتن پروانه ساخت یکی از فیلنامهها اقدام میکنم.
معرفی فرهنگ غنی همدان مغفول مانده
این کارگردان مطرح سینما و تلویزیون با بیان این که افتخار میکنم اهل استان همدان و متولد شهر تویسرکان هستم، عنوان کرد: استان همدان و شهرستانهای آن از جمله همدان و تویسرکان علاوه بر زیبایی طبیعی، از فرهنگی غنی، مردمانی دوستداشتنی، فرهنگی و دیندار، و جاذبههای فروان برخوردار است.
وی اظهار داشت: متاسفانه مسئولان استان اعم از استانداری و شهرداریدر دوره مختلف به معرفی فرهنگ غنی همدان آنطور که باید نپرداختند و این امر در حالی مغفول مانده که همدان باید به عنوان نماد فرهنگی کشور معرفی شود.
صلح میرزایی با اشاره به این که ترویج مسائل فرهنگی و معرفی ظرفیتهای فرهنگی و گردشگری همدان هزینه نیست بلکه در آینده آورده دارد گفت: استاندار همدان باید مسائل فرهنگی را جدی گرفته و نخبگان فرهنگی استان را در کنار خود جمع کند و از آنها مشاوره بگیرید.
وی افزود: همدان در عرصههای مختلف هنری و فرهنگی چهرههای شناخته شده و مطرحی از جمله شهاب رضویان، احمدرضا درویش، بهرامیان و رحمان دوست دارد که باید از ظرفیت و تجربه و دانش آنها در راه معرفی فرهنگ غنی همدان و ترویج مباحث فرهنگی استفاده کرد.
صلح میرزایی تصریح کرد: در زمینه ترویج مباحث فرهنگی استانداریها و شهرداریهای استانها و شهرهای مختلف در تولید آثار هنری از جمله فیلم مشارکت میکنند اما استانداری و شهرداری همدان در این زمینه کاری نکردند.
وی عنوان کرد: شهردار همدان فردی فرهنگی و ارزشی است، نماینده مردم همدان دکتر حاج بابایی و نماینده مردم تویسرکان دکتر مفتح از افراد مطرح در کشور به سمار میآیند که تلاش بسیاری میکنند و خدمات زیادی به شهر و استان خود کردند، اما باید در مباحث فرهنگی کارهای بیشتری صورت بگیرد.
صلح میرزایی تاکید کرد: در کشورهای دیگر شهرداریهای نقش پررنگی در مسائل فرهنگی دارند اما این نقش در ایران به ویژه در همدان چندان پررنگ نیست.
زندگینامه شهید همدانی قابلیت ساخت چندین فیلم و سریال را دارد
این کارگردان سینمای ایران با اشاره به این که استان همدان از چهرههای ملی مطرح و شناخته شدهای در موضوعات مختلف از جمله علم، هنر، مذهب، دفاع مقدس و انقلاب برخوردار است، گفت: با ساخت فیلمهایی در مورد این افراد میتوان هم ظرفیتهای مذهبی، علمی و فرهنگی همدان را به تصویر کشید و هم ظرفیتهای گردشگری و جاذبههای استان را معرفی کرد.
صلح میرزایی با اشاره به این که از جمله شخصیتهای مطرح استان همدان که در سطح ملی و منطقه مطرح است میتوان به سردار شهید حاج حسین همدانی اشاره کرد، بیان کرد: شهید همدانی خدمات بیبدیلی در انقلاب، 8 سال دفاع مقدس، و محور مقاومت در سوریه و عراق داشتند و ظرفیتهای این چهره ملی و منطقهای باید بیش از پیش معرفی شود.
وی افزود: بارها زندگینامه این شهید بزرگوار و تلاشهای خستگیناپذیرشان را در عرصههای فرهنگی، مذهبی و جهادی مرور کردم و با اطمینان میگویم زندگینامه این سردار رشید اسلام قابلیت ساخت چندین فیلم و سریال را دارد.
صلح میرزایی با بیان این که چند سال پیش ساخت سریال شهید همدانی از تلویزیون همدان به من پیشنهاد شد عنوان کرد: در این راستا جلسات متعددی با مدیران وقت شبکه همدان، استاندار وقت و سپاه همدان داشتم، حتی فردی نیز برای تحقیق در این مورد انتخاب کردیم و تحقیقات و پژوهشهای خوبی صورت گرفت، اما با طولانی شدن روند کار در انجام این پروژه من هم ساخت سریال حکایتهای کمال را برعهده گرفتم.
فیلم شهید همدانی را درویش یا حاتمی کیا بسازد
صلح میرزایی با اشاره به این که بسیار علاقمند هستم فیلم یا سریالی از زندگینامه سردار شهید همدانی یا از دیگر بزرگان همدان بسازم تاکید کرد: البته به نظر من احمدرضا درویش یا ابراهیم حاتمی کیا با توجه به این که آثار متعددی در ژانر دفاع مقدس دارند بهترین گزینه برای ساخت فیلم یا سریال زندگینامه شهید همدانی محسوب میشوند.
وی با اشاره به این که بار دیگر از استاندار و شهردار همدان میخواهم نخبگان فرهنگ و هنر همدان را جمع کنند و از آنها برای ترویج مسائل فرهنگی کمک بگیرند، تاکید کرد: با ساخت آثار هنری از جمله فیلم سینمایی و سریال در مورد مشکلات و معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق میتوان جوانان را همدانی را نسبت به این مسائل آگاه کرد.
آثار صلح میرزایی
به گزارش تسنیم، قدرت الله صلح میرزایی متولد 1338 در تویسرکان (استان همدان) است.
وی فعالیت هنری خود را با کارگردانی نمایش میخواهم بروم جبهه آغاز کرد.
صلح میرزایی از سال 61 با ساخت چند فیلم ( 8 میلمتری) وارد عرصه فیلمسازی شد و با نوشتن فیلمنامه فیلم حسنک و کارگردانی فیلم شاهین طلایی فعالیت خود را به صورت حرفهای در این عرصه آغاز کرد.
یک جیب پر پول، دلداده، زندگی شیرین، حنابندان، هدف اصلی، شاخه گلی برای عروس، دختری در قفس، بیتو تنهایم و علفهای هرز از دیگر آثار مطرح این کارگردان به شمار میرود.
وی چندین کتاب نیز تالیف کرده که از آن جمله میتوان به همکلاسی، ناجی و هدیه کوچک من اشاره کرد.
سریالهای پنجره، دختری به نام آهو و رخصت نیز از جمله سریالهای تلویزیونی است که صلح میرزایی کارگردانی آنها را برعهده داشته و سریال حکایتهای کمال نیز به گارکردانی وی امسال به روی آنتن تلویزیون میرود.
انتهای پیام/ ت