دولت رسمی لیبی هرگونه مداخله هواپیمای ترکیه در جنگ این کشور را تکذیب کرد
نیروهای دولت توافق ملی لیبی مشارکت هرگونه هواپیمای نظامی ترکیه در جنگ علیه نیروهای خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" را رد کردند.
نیروهای دولت توافق ملی لیبی مشارکت هرگونه هواپیمای نظامی ترکیه در جنگ علیه نیروهای خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" را رد کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیاالیوم، مصطفی المجعی، سخنگوی مرکز اطلاعرسانی عملیات "آتشفشان خشم" (عملیات نیروهای توافق ملی لیبی) اعلام کرد: نیروهای دولت توافق ملی لیبی از هیچ هواپیمای خارجی به منظور حمله به مراکز و اهداف نیروهای حفتر کمک نگرفتهاند.
نیروهای تحت فرمان حفتر چهارم آوریل گذشته یک عملیات نظامی گسترده را علیه شهر طرابلس آغاز کردند، حفتر هدف از این عملیات را "پاکسازی طرابلس از تروریستها" اعلام کرد، سراج نیز به نیروهای همپیمان با دولت توافق دستور داد با قدرت با نیروهای حفتر مقابله کنند.
المجعی در ادامه افزود: عملیات هوایی از طریق نیروی هوایی ملی و پهپادهای دولت لیبی و پیشبرد آن نیز توسط افسران لیبیایی انجام میشود.
این مسؤول لیبیایی اخبار منتشر شده توسط نیروهای حفتر در خصوص سرنگونی سه پهپاد ترکیه طی حمله به پایگاه هوایی "الجفره" را تکذیب کرد.
در همین راستا، آنکارا نیز ادعاها درخصوص دخالت نظامیاش در امور لیبی را رد کرد و خواستار برقراری صلح در این کشور عربی شد.
پیشتر "ارتش ملی" لیبی به رهبری خلیفه حفتر ادعا کرده بود که دو پهپاد ترکیه را در منطقه "الجفره" در صحرای جنوبی لیبی سرنگون کرده است.
حملات خلیفه حفتر با حمایت قدرتهای منطقهای، تلاشهای سازمان ملل برای برگزاری کنفرانس ملی میان طرفهای لیبیایی، به عنوان بخشی از نقشه راه سازمان ملل برای حل درگیری در این کشور نفت خیز را از بین برده است.
لیبی از زمان سرنگونی معمر قذافی، دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ با بحران سیاسی-نظامی مداومی مواجه است، در حال حاضر دو گروه اصلی بر سر قدرت با یکدیگر درگیر هستند، یکی دولت توافق ملی که در جهان به رسمیت شناخته میشود و مقر آن در طرابلس بوده و فایز السراج نخست وزیر آن است و دیگری دولت موقت در شرق لیبی با نخست وزیری عبدالله الثنی که پارلمان طبرق و "ارتش ملی لیبی" به فرماندهی خلیفه حفتر حامی آن هستند.
انتهای پیام