خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 14 هزار از واحدهای مسکونی سیل‌زده لرستان تعمیر شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 شهریور 1398 - 11:43
رئیس بنیاد مسکن لرستان با بیان اینکه کار تعمیر 14 هزار و 854 واحد مسکونی آسیب‌دیده از سیل به اتمام رسیده گفت: تاکنون 31 هزار و 824 تسهیلات و 156 میلیارد تومان بلاعوض پرداخت شده است.
واحد،مسكن،تسهيلات،مناطق،تعميري،احداثي،تعمير

مسعود رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، با اشاره به آخرین وضعیت مسکن مناطق سیل‌زده لرستان اظهار داشت: براساس آخرین آمار بنیاد مسکن تاکنون تقاضای 46 هزار و 669 متقاضی جهت بهره‌گیری از تسهیلات مسکن مناطق سیل‌زده ثبت و بازدید شده است.
وی افزود: تعداد 38هزار و 29متقاضی به بانک معرفی شده که از این تعداد 32 هزار و 475 پرونده منجر به عقد قرارداد شده و همچنین تاکنون 31 هزار و 824 تسهیلات و 156 میلیارد تومان بلاعوض پرداخت شده است.
رئیس بنیاد مسکن لرستان عنوان کرد: براساس آخرین وضعیت تاکنون 7 هزار و 925 واحد آوار برداری، 7 هزار و 601 واحد پی‌کنی، 6 هزار و 271 واحد آرماتوربندی، 5 هزار و 678 واحد فنداسیون و 4 هزار و 231 واحد اسکلت انجام شده است.
وی بیان کرد: تاکنون 2 هزار و 437 واحد دیواره‌سازی و هزار و 837 واحد سقف انجام شده و کار ساخت حدود 277 واحد احداثی به پایان رسیده است.
رضایی با اشاره به واحدهای تعمیری مناطق سیل‌زده گفت: کار تعمیر 15 هزار و 828 واحد آغاز شده که از این تعداد تاکنون کار تعمیر 14 هزار و 854 واحد به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد:با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده مرحله دوم پرداخت تسهیلات واحدهای احداثی و تعمیری با اعتبار 325 میلیارد تومان ابلاغ شده که با همکاری بانک‌ها پرداخت‌ها آغاز شده است.
انتهای پیام/ح