خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برزای و نوری هم با استقلال تسویه کردند

فارس | ورزشی | شنبه، 23 شهریور 1398 - 19:58
دو بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال مطالبات خود را از این باشگاه دریافت کردند.
استقلالي،مطالبات،پرداخت،تسويه

انتهای پیام/به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال امروز با حنیف عمران زاده تسویه کرده و با بهنام برزای به توافق رسیدند ما طی ساعات گذشته استقلالی ها مطالبات بهنام برزای و پیمان نوری را هم پرداخت کردند تا امیر قلعه نویی تنها شخصی باشد که استقلالی ها برای دریافت مجوز حرفه ای به تسویه حساب با وی نیاز داشته باشند.
البته استقلالی ها امروز در چند نوبت با سرمربی سابق خود ارتباط برقرار کرده و به هر شکل ممکن به دنبال جلب رضایت وی برای پرداخت مطالبات وی به صورت چک هستند که به نظر می رسد این مشکل هم حل شود.
استقلالی ها طی روزهای گذشته مطالبات بهرام افشارزاده، آندو تیموریان و مجتبی جباری را هم پرداخت کردند.
انتهای پیام/