خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات عرصه‌های اجتماعی تا حد زیادی به مشکلات اقتصادی گره خورده است

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1397 - 23:18
استاندار آذربایجان شرقی گفت: مشکلاتی که در عرصه‌های اجتماعی وجود دارد تا حدود زیادی به مشکلات اقتصادی گره خورده است و با رفع مشکلات اقتصادی شاهد گره گشایی از بخش زیادی از مشکلات اجتماعی نیز خواهیم بود.
شرقي،آذربايجان،اقتصادي،استان،توسعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد رضا پورمحمدی در چهل و هشتمین جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که در اتاق بازرگانی برگزار شد اظهار داشت : توسعه کشور در گرو پیشرفت‌های علمی و فنی است، لذا باید با همه استعداد خود برای پیشبرد بخش تولید و پیشرفت اقتصادی استان تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه اگر به پتانسیل‌ها و توانمندی‌های خودمان در تبریز و آذربایجان شرقی رجوع کنیم خواهیم توانست قابلیت‌های توسعه استان را به منصه ظهور برسانیم گفت: آذربایجان شرقی قابلیت های توسعه ای بزرگی در بخش صنعت و معدن دارد، اما ما تا کنون آنطور که باید از این قابلیت ها استفاده نکرده ایم.
پورمحمدی در ادامه با اشاره به اینکه من اطمینان خاطر می‌دهم که با همه استعداد خود برای پیشبرد بخش تولید و پیشرفت اقتصادی استان تلاش خواهیم کرد، افزود: مشکلاتی که در عرصه‌های اجتماعی وجود دارد تا حدود زیادی به مشکلات اقتصادی گره خورده است و با رفع مشکلات اقتصادی شاهد گره گشایی از بخش زیادی از مشکلات اجتماعی نیز خواهیم بود.
استاندار آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: توسعه کشور در گرو پیشرفت علمی، فنی و ایجاد فرصت‌های شغلی با توسعه بخش تولید است.
انتهای پیام /ن