خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا: هدف نیروی دریایی به چالش‌کشیدن چین است

مهر | بین‌الملل | شنبه، 23 شهریور 1398 - 15:16
نیروی دریایی آمریکا هدف از گشت‌زنی اطراف جزایر مصنوعی دریای چین جنوبی را به چالش کشیدن پکن عنوان کرد.
جزاير،چين،مدعي،اطراف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیروی دریایی آمریکا طی بیانیه‌ای مدعی شد اقدام اخیر ناو «یواس‌اس وین ای.
میر» مبنی بر گشت‌زنی اطراف جزایر مورد مناقشه «پاراسل» واقع در دریای چین جنوبی در راستای به چالش‌کشیدن پکن صورت گرفته است.
در این بیانیه ادعا شده چین، ویتنام ‌و تایوان مدعی حق حاکمیت بر جزایر پاراسل هستند و قوانین بین‌الملل اعمال یک‌جانبه قدرت یا اجبار برای ارائه درخواست با هدف عبور بی‌ضرر از اطراف این جزایر را بر نمی‌تابد.
آمریکا همچنین چین را به نظامی‌گری در منطقه از راه ایجاد سازه‌های نظامی در سطح جزایر مصنوعی ساخت این کشور متهم می‌کند.
گفتنی است چین بارها نسبت به این گونه رفتار ناوهای آمریکایی هشدار داده است.