خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه میدان بلال شرکت های بالادست را فعال می کند

فارس | اقتصادی | شنبه، 23 شهریور 1398 - 13:17
مدیرعامل شرکت پتروپارس گفت:قرارداد توسعه میدان بلال اگر چه به لحاظ مبلغ در مقایسه با سایر قراردادها کمتر است اما تلاش وسیعی از فعالیت‌ها به خصوص در حوزه آفشور را در برمی‌گیرد به نحوی که باعث فعال شدن شرکت‌های بالادست می‌شود.
پتروپارس،ميدان،توسعه،شركت،بلال

مدیرعامل شرکت پتروپارس گفت:قرارداد توسعه میدان بلال اگر چه به لحاظ مبلغ در مقایسه با سایر قراردادها کمتر است اما تلاش وسیعی از فعالیت‌ها به خصوص در حوزه آفشور را در برمی‌گیرد به نحوی که باعث فعال شدن شرکت‌های بالادست می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس حمیدرضا مسعودی مدیرعامل شرکت پتروپارس در مراسم امضای قرارداد توسعه میدان گازی بلال بین شرکت‌های نفت و گاز پارس و پتروپارس اظهار داشت: شرکت پتروپارس تاکنون 23 میلیارد دلار پروژه اجرا کرده و به عنوان یک شرکت تراز اول E&P شناخته می‌شود.
وی افزود: قرارداد توسعه میدان بلال اگر چه به لحاظ مبلغ در مقایسه با سایر قراردادها کمتر است اما تلاش وسیعی از فعالیت‌ها به خصوص در حوزه آفشور را در برمی‌گیرد به نحوی که باعث فعال شدن شرکت‌های بالادست می‌شود.
انجام مطالعات جامع مخزن، مهندسی و خرید جکت خط لوله و سکو تماما در این پروژه انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پتروپارس ایجاد سازوکار و قرارداد برای استفاده از توان داخل را ویژگی مهم توسعه میدان گازی بلال برشمرد و افزود: شرکت‌ها در یک رقابت سالم می‌توانند در توسعه این میدان حضور داشته باشند.
انتهای پیام/