خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی توسط آستان قدس رضوی+تصاویر

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 شهریور 1398 - 10:45
نمایشگاه نوشت افزار ایرانی به همت آستان قدس رضوی برپا شده است؛ نمایشگاهی که این روزها تبدیل به یک سنت شده و هرساله توسط آستان قدس رضوی برپا می‌شود.
نمايشگاه،آستان،رضوي،قدس،استقبال،ايراني،هرساله

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، نمایشگاه نوشت افزار ایرانی به همت آستان قدس رضوی برپا شده است؛ نمایشگاهی که این روزها تبدیل به یک سنت شده و هرساله توسط آستان قدس رضوی برپا می‌شود.
خیل عظیم مراجعه‌کنندگان به این نمایشگاه بیانگر این است که اگر از کالای ایرانی به درستی حمایت شود و البته اگر کالای ایرانی دارای کیفیت لازم باشد قطعا از سوی مردم نیز استقبال مناسبی صورت می‌گیرد.
یکی از مراجعه‌کنندگان به این نمایشگاه با ابراز رضایت از برپایی چنین نمایشگاه‌هایی می‌گوید: قیمت اقلام ارائه شده در این نمایشگاه به نسبت اقلام موجود در بازار مناسب‌تر است و از سوی دیگر تنوع مناسبی نیز در حوزه نوشت افزار وجود دارد.
وی با بیان اینکه تهیه نوشت افزار هرساله برای خانواده‌هایی که دارای فرزند مدرسه‌ای هستند تبدیل به یک دغدغه شده است عنوان کرد: اگر کالاهای ایرانی موجود در بازار از کیفیت بالاتری برخوردار شود قطعا خانواده‌ها نیز از خرید چنین کالاهایی استقبال می‌کنند.
تنوع اقلام ارائه شده و همچنین کیفیت مناسب از جمله ویژگی‌های کالاهایی است که در این نمایشگاه در محل مرکز دائمی نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی واقع در باب الجواد ارائه شده است.
آستان قدس رضوی در سال‌های اخیر نمایشگاه‌های مشابهی را در راستای حمایت از کالای داخلی برگزار کرده و این نمایشگاه نیز مطابق یک سنت هرساله در این محل در حال برگزاری است.
اما استقبال مردمی از این نمایشگاه در روزهای اخیر با توجه به حجم بالای حضور زائران در مشهدمقدس بسیار خوب بوده و بنظر می‌رسد تا 15 مهرماه که زمان پایانی این نمایشگاه اعلام شده روند استقبال همچنان ادامه داشته باشد.
انتهای پیام/