خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت کشور عربستان «عملیات پهپادی» علیه تأسیسات نفتی آرامکو را تأیید کرد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 23 شهریور 1398 - 09:56
سخنگوی امنیتی وزارت کشور عربستان تأیید کرد، آتش‌سوزی صبح امروز در تأسیسات نفتی آرامکو ناشی از عملیات پهپادی بوده است.
شركت،آرامكو،عربستان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت کشور عربستان تأیید کرد، آتش‌سوزی امروز (شنبه) در تأسیسات نفتی آرامکو ناشی از عملیات پهپادی بوده است.
سخنگوی امنیتی وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد: در ساعت چهار صبح امروز (شنبه/ به وقت محلی) تیم‌های امنیت صنعتی شرکت آرامکو (برای خاموش کردن) دو آتش‌سوزی در دو کارخانه شرکت در استان «بقیق» و «هجره خریص» وارد عمل شدند.
این دو آتش‌سوزی در نتیجه هدف قرار دادن (این شرکت) با پهپاد بوده است؛ جلوی آتش و افزایش گستره آن گرفته شده است و تیم‌های تحقیقاتی مربوطه وارد عمل شده‌اند.
در حال تکمیل