خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم تشییع پیکر اسدالله عسگراولادی یکشنبه برگزار می شود

مهر | سیاسی | جمعه، 22 شهریور 1398 - 22:36
حزب موتلفه اسلامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که مراسم تشییع پیکر اسدالله عسگراولادی روز یکشنبه برگزار می شود.
عسگراولادي،مرحوم،اسدالله،حاج،اسلامي،موتلفه،تشييع،فرشته

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی درگذشت مرحوم حاج اسدالله عسگراولادی حزب موتلفه اسلامی اطلاعیه ای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: در ایام عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، یار دیرین امام و رهبری مرحوم حاج اسدالله عسگراولادی به جوار رحمت الهی شتافت.
او به حق نمونه‌ انسانی پاک و تاجری متدین بود که دستگیری او از محرومان و مستمندان و شرکت در کارهای خیر و بنای مساجد و دیگر امور عام‌المنفعه زبانزد است.
مرحوم اسدالله عسگراولادی درکنار فعالیت‌های اقتصادی و مسوولیت‌های متعدد در اتاق بازرگانی، به فعالیت سیاسی نیز مشغول بود.
او در اوج انقلاب به همراه برادر مرحومش مجاهد صادق حاج حبیب‌الله عسگراولادی به دیدار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در پاریس رفت.
وی سال‌ها عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بود که تا آخرین روزهای حیات خود، مجدانه در جلسات آن شرکت می‌کرد.
به اطلاع می رساند مراسم تشییع آن مرحوم روز یکشنبه ٢٤ شهریور ساعت ٩ صبح از مسجد فرشته واقع در خیابان ولی عصر عج بالاتر از پل شهید چمران خیابان شهید فیاضی (فرشته) تشییع می شود.