خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمران خان: تشدید تنش میان هند و پاکستان می‌تواند عواقب بدی برای جهان داشته باشد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 22 شهریور 1398 - 21:43
نخست وزیر پاکستان گفت: تشدید تنش میان هند و پاکستان می‌تواند عواقب غیرقابل تصوری برای جهان به دنبال داشته باشد.
كشمير،عواقب،خان،عمران

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، عمران خان، نخست وزیر پاکستان گفت: تشدید تنش میان هند و پاکستان بعنوان دو رقیب هسته‌ای در جنوب آسیا می‌تواند عواقب غیرقابل تصوری برای جهان به دنبال داشته باشد.
«عمران خان» در مصاحبه با «راشا تودی» گفت: جامعه جهانی باید با توجه به عواقب درگیری هسته‌ای بین دو کشور، برای اجتناب از این رویارویی مسلحانه، دخالت کنند.
وی افزود: منطقه کشمیر وضعیت را خطرناک‌تر کرده است و تنش‌ها می‌تواند فراتر از منطقه باشد.
وی گفت: در برهه کنونی تنش‌ها بین دو کشور به اوج خود رسیده است و دلیل تشدید تنش‌های کنونی، اقدامات دهلی نو در لغو خودمختاری کشمیر است.
انتهای پیام/