خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات قهرمانی شمشیر بازی جوانان کشور در ارومیه برگزار می شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 شهریور 1398 - 15:57
ارومیه- رئیس هیئت شمشیربازی آذربایجان‌غربی گفت: ۲۰۰ ورزشکار برای شرکت در مسابقات قهرمانی جوانان دختر و پسر کشور به میزبانی ارومیه، اعلام آمادگی کرده‌اند.
اپه،استان،تيم،كشور،المپياد،انفرادي،اسلحه،تيمي،مسابقات،فلوره، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، آیدین رحمانی در این زمینه افزود: این مسابقات از ۲۳ تا ۲۹ شهریورماه جاری در سه اسلحه «فلوره»، «اپه» و «سابر» در ۲ بخش انفرادی و تیمی در سالن شهید رجایی ارومیه برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: سه روز نخست این مسابقات به رقابت‌های دختران اختصاص یافته و پس از آن نیز پیکارهای بخش پسران برگزار می‌شود.
رحمانی با اشاره به اینکه تیم‌های استان با ۲۴ شمشیرباز دختر و پسر در قالب ۶ تیم در هر سه اسلحه در این پیکارها شرکت می‌کنند ادامه داد: شمشیربازان استان طی چند هفته گذشته موفقیت‌های چشمگیری در جریان دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور به دست آوردند و این بار نیز با روحیه بالایی در رقابت‌های جوانان کشور حاضر می‌شوند.
رئیس هیئت شمشیربازی آذربایجان‌غربی مشارکت و همکاری فدراسیون را خوب ارزیابی کرد و افزود: مسابقات قهرمانی جوانان کشور به نوعی حکم انتخابی تیم ملی را دارد و اعضای کمیته فنی با حضور در این مسابقات اقدام به شناسایی ورزشکاران نخبه و مستعد برای دعوت به اردوهای تیم ملی می‌کنند و بدون شک سهم استان در این انتخاب چشمگیر خواهد بود.
در دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور در شهریورماه امسال، تیم چهار نفره استان متشکل از محمد برزگر، یاسین نوری، امیرحسین جعفری و محمدامین تمکین‌وش با مربیگری طاهر عاشوری در دیدار فینال با پیروزی مقابل خراسان رضوی بر سکوی قهرمانی جای گرفت و در بخش انفرادی اسلحه اپه نیز «یاسین نوری» و «محمد برزگر» به ترتیب مدال‌های طلا و برنز بخش انفرادی را بر گردن آویختند.
: همچنین تیم سابر سه نفره پسران استان متشکل از عدنان اصلانی، مبین رضوی و دانیال ولی‌نژاد با مربیگری میرامین رضایی با یک پیروزی مقابل یزد و قبول شکست مقابل مازندران موفق به کسب مدال برنز تیمی و سکوی سومی این المپیاد شد.
تیم‌های اسلحه فلوره و اپه دختران آذربایجان‌غربی نیز موفق به کسب یک مدال طلا و یک نقره در بخش انفرادی اپه، یک طلای تیمی فلوره و یک طلای تیمی اپه در دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور شدند.