خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاووش‌اوغلو: برخی از سازمان‌های اطلاعاتی خارجی از فتو حمایت می‌کنند

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 22 شهریور 1398 - 13:45
وزیر خارجه ترکیه گفت، برخی از سازمان‌های اطلاعاتی خارجی از سازمان "فتو" وابسته به فتح‌الله گولن که "مقصر کودتای ناکام ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ علیه دولت آنکارا است"، حمایت می‌کنند.
تركيه،فتو،اطلاعاتي،اقدامات،كشورها،خارجه

وزیر خارجه ترکیه گفت، برخی از سازمان‌های اطلاعاتی خارجی از سازمان "فتو" وابسته به فتح‌الله گولن که "مقصر کودتای ناکام ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ علیه دولت آنکارا است"، حمایت می‌کنند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه حریت، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در یک سخنرانی گفت، ترکیه با سایر کشورها برای مقابله با تروریسم همکاری دارد و اقدامات خوبی در این مورد انجام شده اما برخی از آژانس‌های اطلاعاتی خارجی از فتو حمایت می‌کنند.
وی ادامه داد: زمانیکه ما برخی از آژانس‌های اطلاعاتی خودمان صحبت می‌کنیم، آنها به خوبی می‌دانند که پ.ک.ک چه خدماتی در آلمان، هلند، اتریش، فرانسه و حتی انگلیس دریافت می‌کند.
آژانس‌های اطلاعاتی ما می‌گویند که آنها چطور پول جمع می‌کنند.
اخیرا ترکیه اقدامات صورت گرفته از سوی این کشورها علیه پ.ک.ک را مورد استقبال قرار داده اما این اقدامات برای متوقف کردن فتو کافی نیست.
متاسفانه، ما هنوز شاهد هستیم که برخی از کشورها اقدامات قاطعی در ارتباط با فتو انجام نمی‌دهند.
وزیر خارجه ترکیه همچنین گفت: ما باید در راستای همکاری نزدیک در مقابله با سازمان‌های تروریستی چون فتو و پ.ک.ک قدم برداریم که تهدیدی جدی برای امنیت کشور محسوب می‌شوند.
ترکیه تاکنون خواستار استرداد ۵۶۸ فرد از ۹۴ کشور بابت ارتباط احتمالی‌شان با سازمان فتو شده است.
در مجموع، ۲۳ کشور درخواست ترکیه را پذیرفته و ۱۰۹ مظنون را مسترد کرده‌اند.
انتهای پیام