خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش آمریکا به جاسوسی رژیم صهیونیستی از کاخ سفید

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 22 شهریور 1398 - 11:37
یک مقام ارشد آمریکایی گزارش‌های منتشر شده مبنی برجاسوسی اسرائیل از کاخ سفید را رد کرده است.
آمريكا،جاسوسي،اسرائيل،دولت،پولارد،نتانياهو،اسرائيلي،نقل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نوگا تارنوپولسکی خبرنگار لس آنجلس تایمز به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه اسرائیل طی دو سال گذشته اقدام به کارگذاشتن دستگاه‌های شنود در نزدیکی کاخ سفید و در اماکن بسیار حساس در مناطق مختلف واشنگتن کرده را رد کرد.
پایگاه خبری پولتیکو روز پنجشنبه به نقل از سه مقام سابق آمریکا نوشت که بر خلاف موارد جاسوسی دیگر که طی آن وسایل و ابزار جاسوسی در خاک آمریکا کشف شده است، دولت آمریکا، دولت نتانیاهو را توبیخ نکرده و این مسئله تاثیری بر رفتار اسرائیل نگذاشته است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر پولتیکو را تکذیب کرده اما انتشار خبر جاسوسی اسرائیل از آمریکا بار دیگر افکار عمومی را به سوی جاناتان پولارد جاسوس اسرائیلی سوق داد که در سال 1986 به جرم جاسوسی از ایالات متحده بازداشت شد.
پولارد کارمند بخش اطلاعات نیروی دریایی آمریکا بود و اسرار نظامی شوروی، پاکستان، سوریه، و لیبی که سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا گردآوری کرده بودند را توسط یک نظامی اسرائیلی به دولت اسرائیل در ازای دریافت پول و هدایای گرانبها فاش کرد.
انتهای پیام/