خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور در بیست و دوم شهریورماه ۹۸

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 22 شهریور 1398 - 11:27
در این بسته خبری می‌توانید آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را در تاریخ بیست و دوم شهریورماه سال ۹۸ مشاهده کنید.
مسدود،مسير،محور،ترافيك،وضعيت،جوي،پل،سنگين،جنوب،شمال

در حال بروزرسانی/
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در این بسته خبری می‌توانید آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را در تاریخ بیست و دوم شهریور ماه سال ۹۸ مشاهده کنید.
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور (ساعت ۱۱:۰۰)
* آخرین وضعیت محور‌های شمالی:
- ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر شمال به جنوب محدوده‌های مرزن آباد، پل دزبن، هزارچم، سیاه بیشه، پل زنگوله
- ترافیک سنگین در محور هراز مسیر شمال به جنوب محدوده نارنجستان
- ترافیک نیمه سنگین در آزادراه رشت-قزوین محدوده‌های عوارضی امامزاده هاشم و رودبار
- تردد روان در محور فیروزکوه
* آخرین وضعیت ترافیکی سایر محور‌ها:
- تردد روان در تمامی محور‌های اصلی کشور
*آخرین وضعیت جوی:
- بارش باران در محور‌های استان‌های مازندران، گلستان، گیلان و مه گرفتگی در ارتفاعات استان مازندران
*محور‌های مسدود شریانی:
۱) قدیم پلدختر-خرم آباد
۲) شهداد-نهبندان
*محدودیت تردد با تغییر مسیر جزئی:
- کمربندی دهلران مسدود و تردد از داخل شهر دهلران
*محور‌های مسدود غیرشریانی:
۱) شمشک-دیزین
۲) اولنگ-شاهرود
۳) شهداد–اندوهجرد
به علت نبود ایمنی کافی تا اطلاع بعدی مسدود هستند.
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور (ساعت ۰۹:۰۰)
سرهنگ نادر رحمانی سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ترافیک در محور چالوس مسیر شمال به جنوب محدوده‌های مرزن آباد، پل دزبن، پل زنگوله هزارچم، سیاه بیشه، نساء، در محور هراز مسیر شمال به جنوب محدوده‌های نارنجستان و آب اسک سنگین است.
وی افزود: در آزادراه رشت-قزوین محدوده عوارضی امامزاده هاشم و رودبار و در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده پل سفید ترافیک نیمه سنگین است و همچنین در آزادراه قزوین - رشت بارش باران و محور‌های چالوس، هراز و فیروزکوه فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.
سرهنگ رحمانی تصریح کرد: در محور‌های استان‌های مازندران، گلستان، گیلان مه گرفتگی و بارش باران را در ارتفاعات استان مازندران شاهد هستیم و محور‌های قدیم پلدختر - خرم آباد و شهداد - نهبندان مسدود شریانی هستند همچنین کمربندی دهلران مسدود است و مسیر جایگزین آن داخل شهر دهلران تعیین شده است.
وی افزود: محور‌های شمشک - دیزین، اولنگ - شاهرود، شهداد – اندوهجرد نیز به علت نبود ایمنی کافی تا اطلاع بعدی مسدود هستند.
در حال تکمیل ....