خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محل تمرین پرسپولیس برای دربی تغییر می‌کند

مهر | ورزشی | جمعه، 22 شهریور 1398 - 08:50
نارضایتی گابریل کالدرون از شرایط چمن ورزشگاه شهید کاظمی سبب شد تا مسئولان این باشگاه تصمیم به تغییر محل تمرین این تیم قبل از دربی پایتخت بگیرند.
پرسپوليس،سرخپوشان،تمرين،پايتخت،بازي،كالدرون

به گزارش خبرنگار مهر، گابریل کالدرون در جلسه ظهر پنجشنبه خود با محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن اعلام وضعیت تیم از شرایط چمن نامطلوب ورزشگاه شهید کاظمی ابراز نارضایتی کرد.
سرمربی آرژانتینی پرسپولیس ناهمواری های فراوان در چمن و عدم رسیدگی لازم به آن را یکی از دلایل خوب تمرین نکردن سرخپوشان دانست.
کالدرون از مدیرعامل باشگاه خواست تا تصمیمی برای تغییر محل تمرین سرخ ها بگیرد.
انصاریفرد که نمی خواهد تیمش در آستانه دربی پایتخت بهانه ای برای عدم نتیجه گیری داشته باشد رسیدگی فوری به این مورد را در دستور کار خود قرار داد.
گویا قرار است پرسپولیس پس از بازی با نفت آبادان در هفته سوم محل تمرین خود را تغییر دهد تا سرخپوشان بدون کمترین مشکل برای بازی حساس با استقلال تهران آماده شوند.
انصاریفرد دو زمین تمرین را برای پرسپولیس در نظر گرفته است که در صورت تایید کادرفنی سرخپوشان یکی از آنها برای مدتی مشخص اجاره می شود.
تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۹:۴۵ دوشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به مصاف صنعت نفت آبادان می رود.
سرخپوشان پایتخت سپس خودشان را برای بازی ۳۱ شهریور مقابل استقلال تهران که نودمین دربی سنتی پایتخت است آماده خواهند کرد.