خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مراسمات مذهبی محرم در امنیت کامل

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 21 شهریور 1398 - 15:42
هداوند گفت: مراسم محرم امسال در کمال امنیت و آرامش برگزار شد و در این ایام هیچ مورد امنیتی نداشتیم.
انتظامي،اقتدار،نيروي،مظهر،انضباط،ماموريت،جانشين

جانشین فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مطرخ کرد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حمید هداوند در کمیسیون عملیات با تاکید بر لزوم حضور فعال و با انگیزه در ماموریت های مختلف، بیان داشت: نیروی انتظامی به فرموده مقام معظم رهبری مظهر اقتدار ملی است، از این روی لازم است که با تقید به نظم و انضباط تداعی کننده اقتدار و انضباط باشد.
وی با اشاره به اینکه در ماموریت های محرم پلیس پایتخت در حوزه های مختلف انتظامی و ترافیکی حضوری پررنگ و تاثیرگذار داشت، عنوان داشت: از آنجایی که بیش از 13هزار هیئت در سطح حوزه تهران بزرگ داریم، با این حال بحمداله با تلاش همکارانم مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امسال در کمال آرامش و بدون هیچگونه مورد خاصی انجام شد.
سردار هداوندافزود: لازم است در ماوریت های انجام شده نقاط ضعف و قوت آنها مشخص شود، چرا که باید حرکتی روبه جلو داشته باشیم.
جانشین رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه مردم ولی نعمتان انقلاب هستند و ما خدمتگزار مردم هستیم بیان داشت: باید همه تلاش و هم و غم خود را صرف امنیت مردم کنیم و فراموش نکنیم که مردم ما قدردان خادمان خود در نیروی انتظامی هستند.
انتهای پیام/
نیروی انتظامی مظهر اقتدار ملی است