خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرحی جامع برای بافت فرسوده تهیه شود/ایجاد تعادل در نقاط بیرجند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 شهریور 1398 - 15:24
بیرجند- معاون استاندار خراسان جنوبی خواستار تهیه طرحی جامع برای بافت فرسوده استان شد و گفت: می توانیم با مشارکت سازمان ملی زمین بخشی از اراضی را تملک کرده و به آن ارزش افزوده دهیم.
فرسوده،مسكوني،بافت،خراسان،جنوبي،پروژه،قرائي،اراضي،ظرفيت،خواستار

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال الدین میرجعفریان ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری بیان کرد: بافت های فرسوده ظرفیت های بالایی برای رفع نیاز مسکن داشته که می طلبد مورد توجه قرار گیرند.
وی ادامه داد: می توانیم به جای اینکه تپه ها را تسطیح و یا اراضی کشاورزی را به مسکونی تبدیل کنیم، از ظرفیت بافت های فرسوده استفاده کنیم.
میرجعفریان خواستار تهیه طرح جامعی برای بافت فرسوده خراسان جنوبی شد و اظهار کرد: می توانیم با مشارکت سازمان ملی زمین قسمت هایی از اراضی که قابلیت سکونت ندارند را تملک کرده و به آن ارزش افزوده دهیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه به دنبال ایجاد تعادل بین شمال و جنوب بیرجند هستیم، گفت: نیازمندی های موجود در شمال شهر احصا و سرانه های مورد نیاز تعریف شده است.
رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی هم در این جلسه با بیان اینکه این استان ویترینی از حوادث طبیعی است، افزود: نیازمند نگاه ویژه دولت به استان هستیم.
محمد قرائی اظهار کرد: در حال حاضر وام هایی که در راستای احداث واحد مسکونی پرداخت می شود ۱۸ درصد بوده و تسهیلات شش درصد محدود است.
وی با بیان اینکه پیشنهاد می کنیم دولت واحدهای مسکونی را بسازد و با شرایط به مردم بدهد، افزود: همچنین خواستاریم در بازگشایی معابر به شهرداری ها کمک شود.
قرائی خواستار انجام مطالعات کارشناسی شده قبل از اجرای پروژه های باز آفرینی شهری شد و گفت: در حال حاضر بعد از اجرای پروژه هایی مانند سنگ فرش، برای فاضلاب و دیگر پروژه ها کنده کاری می شود.